TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Kotisiivous yrityksille luotettavasti

kotisiivous

Hinta

Täyttäkää lomake ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 25 € / h + alv.

Tilaa

ARVIO YLLÄPITOSIIVOUKSESTA

SIIVOUS SISÄLTÄÄ

€ / kk + alv.

Tämä laskelma on arvio ja lopullinen tarjoushinta annetaan tarjouksessa.

Kotisiivous yrityksen työntekijöille

Teemme kotisiivoukset yrityksille laadukkaasti. Meille on tärkeää että voimme tarjota sopimussiivouspalvelun, jossa siivouksen jatkuvasti korkea laatu on oletusarvo; tämä toteutuu, kun etsimme mahdollisuuksien mukaan kohteeseen vakituisen oman siivoojan, joka huolehtii paikan siivouksesta kuin omastaan. Erityinen panostuksemme henkilökunnan rekrytointi- ja koulutusprosessiin pitää omalta osaltaan huolen siitä, että teitä palvelee sitoutunut ja luotettava ammattilainen. Myös palveluksessamme olevien ammattilaisten lisäkoulutus aina tarpeen tullen tukee ja ylläpitää tarjoamamme siivouspalvelun korkeaa laatua.

Asiakasystävällisyys

Kotisiivous on meille kaikkea muuta kuin liukuhihnatyötä; mukautamme siivouspalvelumme  vastaamaan erikseen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita niin aikataulun, suoritettavan siivouksen laajuuden, kuin myös käytettävien välineiden ja puhdistusaineiden osalta. Asiakasystävällinen sopimussiivous tarkoittaa meille sujuvaa kommunikointia, tinkimättömyyttä siivouksen laadusta ja mukautumista asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.
Hoidamme jokaisen yksittäisen siivouksen samalla huolellisuudella ja ammattitaidolla – jokainen työ on meille yhtä arvokas. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin siitä, kuinka voimme toteuttaa juuri teidän tarpeitanne ja toiveitanne vastaavan kotisiivouksen!

Tekstiilien puhdistus kotisiivouksen aikana

Normaalin kotisiivouksen yhteydessä hoidamme tarvittaessa myös tekstiilien puhdistukset; käytössämme on tarvittavat koneet ja oikeanlaiset pesuaineet niin mattojen, tuolien kuin sohvienkin pesuun. Tekstiilien pesu ei aina onnistu omin voimin vaadittavien koneiden takia. Meillä on kokemus ja tarvittava tietämys eri tekstiilimateriaaleista ja niihin sopivista puhdistusmenetelmistä ja pesuaineista, niin että lopputuloksena on puhdas ja vahingoittumattomana säilynyt pinta.

Työvälineet ja pesuaineet

Käytämme aina ensisijaisesti ekologisia, ympäristömerkittyjä ja kotimaisia pesuaineita, ja otamme tietenkin huomioon myös asiakkaidemme toiveet käytettävien menetelmien, siivousvälineiden ja pesuaineiden valinnassa. Huolehdimme että välineemme ovat ajan tasalla ja vastaavat kohteen vaatimuksia, niin että siivous tulee hoidettua tehokkaasti ja pintoja vahingoittamatta. Ympäristöystävällisten pesuaineiden käyttö on itsestäänselvästi ekologinen valinta, ja samalla usein myös turvallisempi vaihtoehto, joka pitää huoneilman puhtaampana. Huolehdimme siitä, että käyttämämme pesuaineet ovat samaan aikaan mahdollisimman tehokkaita ja hellävaraisia.

Ansök till Kotisiivous yrityksille

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä

Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.