TARJOUSPYYNTÖ
[contact-form-7 404 "Not Found"]

[contact-form-7 404 "Not Found"]
  • SIIVOUSPALVELU VANTAALLA


Siivouspalvelut Uudellamaalla

Usea siivousliike lupaa asiakkailleen huippu palvelua ja laatua. Siivous on kuitenkin ammattitaitoa vaativaa ja vaatii tekijöiltään osaamista. Me Asennesiivouksessa olemme ratkaisseet tämän haasteen kysymällä asiakkailtamme mitä he oikeasti haluavat siivouspalveluita tuottavalta siivousliikkeeltä.

Saimme paljon vastauksia, jotka eivät pelkästään keskittyneet itse tekniseen siivous osaamiseen, vaan myös palvelun merkitys korostui. Asiakkaamme haluavat ostaa siivouspalveluita kilpailukykyiseen hintaan luotettavalta siivousliikkeeltä, joka huolehtii itsenäisesti, että siivouksen laatu on tasaista eikä vaihtele. Kun näin tapahtuu asiakkaan ei tarvitse huolehtia siivoukseen liittyvistä asioista.

PALVELUN ON LÄHDETTÄVÄ ASIAKKAITTEN TARPEESTA

Työtä tehdessämme olemme oppineet, että siivousliikkeen on osattava myös muuta kuin siivoukseen liittyvät tekniset asiat. On tiedettävä miten kommunikoida ja tiedottaa. Moni asiakaspalautteista nimittäin aiheutuukin juuri kommunikaatiosta tai paremmin sanottuna sen puutteesta.

Me Asennesiivouksessa olemmekin panostaneet henkilöstömme opastukseen ja koulutukseen, jotta pystymme palvelemaan asiakkaamme entistä paremmin ja huomioimaan heidän toiveensa.

MIKSI ASENNESIIVOUKSEN SIIVOUSPALVELUT VANTAALLA?

Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja laadukasta siivousta.

  • Meidät tavoitat helposti ja nopeasti
  • Reagoimme nopeasti poikkeamiin – laadukas palvelu – kilpailukykyinen hinta
  • Modernit siivousvälineet- ja aineet, koneet
  • Kokeneet ja koulutetut ammattilaiset osaavat siivousalan työt ja tehtävät
  • Tiedämme asiakkaittemme toiveet ja odotukset

Siivouspalvelun hintaan vaikuttavat siivottavien tilojen neliöt, siivouskerrat, työtehtävien määrä ja haluttu siivouksen laatu. Siivouspalveluiden hinta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Tarjoamme siivouspalveluita Vantaalla ja muualla Etelä-Suomessa. Kerro meille tarpeenne, niin räätälöimme siivouspalvelut teille sopiviksi.  

HALUATKO TUTUSTUA SIIVOUSPALVELUIHIMME VANTAALLA JA MUUALLA ETELÄ-SUOMESSA?

Haluatko lisää tietoa Asennesiivouksen siivouspalveluista Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja voimme keskustella toiveistanne.

Ansök till Asennesiivouksen siivouspalvelu

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vill du att vi ringer upp dig?

[contact-form-7 404 "Not Found"]