TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Toimistosiivous – laadusta tinkimättä

toimistosiivous

toimistosiivous

Hinta

Täyttäkää lomake ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 21 € / h + alv.

Tilaa

ARVIO YLLÄPITOSIIVOUKSESTA

SIIVOUS SISÄLTÄÄ

€ / kk + alv.

Tämä laskelma on arvio ja lopullinen tarjoushinta annetaan tarjouksessa.

Toimistosiivous
kokemuksella

Toimistosiivous asiantuntevasti ja luotettavasti vankalla kokemuksella! Tarjoamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt siivouspalvelut ja takaamme korkeatasoisen työnjäljen edulliseen hintaan. Laadukas ja huolellisesti tehty toimistosiivous on kaukana liukuhihnatyöstä. Mukautamme palvelumme vastaamaan aina erikseen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja vaatimuksia lähtien aikatauluista aina siivouksessa käytettäviin menetelmiin ja välineisiin.

Toimistosiivous laadusta tinkimättä

Olemme tinkimättömiä siitä, että toimistosiivous tehdään jatkuvaa korkeaa laatua ylläpitäen. Koska kiinnitämme erityistä huomioita henkilökuntamme valintaan ja koulutukseen, voimme tarjota teille siivouspalvelut laadukkaasti ja luotettavasti. Myös jo palveluksessamme olevien ammattilaisten lisäkoulutus tarvittaessa takaa sen, että siivous on tehty ammattitaidolla ja ajan tasalla olevia menetelmiä ja pesuaineita käyttäen. Jos asettamissamme laatukriteereissä ilmenee mitä tahansa poikkeamia, tartumme asiaan heti ja korjaamme tilanteen.

Asennesiivous palvelee

Yhteydenpitomme on henkilökohtaista, sujuvaa ja nopeaa – työnjohtajamme ovat tavoitettavissa teitä varten. Hyvä yhteydenpito asiakkaaseen on meille olennainen osa palveluamme. Haluamme olla tunnettuja paitsi hyvästä työn lopputuloksesta, myös ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustamme ja reippaasta asenteestamme. Ota yhteyttä ja niin keskustellaan tarkemmin teille sopivasta toimistosiivouksesta! Palvelemme mm. pääkaupunkiseudun aluella Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Siivousvälineet ja pesuaineet

Huomioimme aina asiakkaan toiveet käytettävien siivousvälineiden, menetelmien ja pesuaineiden valinnassa ja pyrimme suosimaan ensisijaisesti kotimaisia pesuaineita, jotka ovat samaan aikaan sekä ympäristöystävällisiä, että tehokkaita. Meillä on tarvittava tietotaito siihen, että voimme valita jokaiseen tilaan ja siivottavaan pintaan parhaiten sopivat siivousvälineet ja pesuaineet niin, että lopputuloksena on puhdas ja vahingoittumattomana säilynyt pinta.

toimistosiivous

Ansök till Toimistosiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.