TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Toimistosiivous Espoo, Vantaa & PK-seutu – laadusta tinkimättä

toimistosiivous
Toimistosiivous Helsinki ja Lahti

Hinta

Täyttäkää sitomaton tarjouspyyntölomake, ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 21 € / h + alv

Tilaa

ARVIO YLLÄPITOSIIVOUKSESTA

SIIVOUS SISÄLTÄÄ

€ / kk + alv.

 

 

 

 

Tämä laskelma on arvio ja lopullinen tarjoushinta annetaan tarjouksessa.

Toimistosiivous Espoossa, Vantaalla ja pk-seudulla

Säännöllinen toimistosiivous toteutetaan asiakkaan toiveiden ja aikataulujen mukaan Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja lähialueilla. Teemme siivouksia kaikenkokoisiin kohteisiin. Siistit tilat parantavat työntekijöiden viihtyvyyttä ja tehokkuutta sekä antavat positiivista kuvaa myös ulospäin. Teemme ylläpitosiivousta sovitusti esimerkiksi kerran viikossa ja tämän lisäksi laajempia perussiivouksia (voi sisältää esimerkiksi ikkunoiden pesun) sovituin väliajoin, kuten kerran vuodessa. Valitse kumppaniksi loistavalla asenteella varustettu Asennesiivous!

Toimitilojen ylläpitosiivous

Ylläpitosiivouksen tarkoitus on nimensä mukaisesti pitää yllä tilojen puhtautta ja siisteyttä. Toimistosiivous toteutetaan siten, ettei se häiritse toimiston arkea eli yleensä toimistoaikojen ulkopuolella. Koulutamme tietyn siivoojan kohteeseen, joten toimistoasi siivoaa aina sama tuttu ja turvallinen työntekijä. Ylläpitosiivoukseen kuuluu esimerkiksi imurointi, pintojen puhdistus, roskien vienti ja wc-tilojen puhdistus.

Teemme työmme vankalla kokemuksella

Toimistosiivous meiltä asiantuntevasti ja luotettavasti vankalla kokemuksella alueella Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu! Tarjoamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt siivouspalvelut ja takaamme korkeatasoisen työnjäljen edulliseen hintaan. Laadukas ja huolellisesti tehty toimistosiivous on kaukana liukuhihnatyöstä. Mukautamme palvelumme vastaamaan aina erikseen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja vaatimuksia lähtien aikatauluista aina siivouksessa käytettäviin menetelmiin ja välineisiin.

Toimistosiivous laadusta tinkimättä

Olemme tinkimättömiä siitä, että toimistosiivous tehdään jatkuvaa korkeaa laatua ylläpitäen. Koska kiinnitämme erityistä huomioita henkilökuntamme valintaan ja koulutukseen, voimme tarjota teille siivouspalvelut laadukkaasti ja luotettavasti. Myös jo palveluksessamme olevien ammattilaisten lisäkoulutus tarvittaessa takaa sen, että siivous on tehty ammattitaidolla ja ajan tasalla olevia menetelmiä ja pesuaineita käyttäen. Jos asettamissamme laatukriteereissä ilmenee mitä tahansa poikkeamia, tartumme asiaan heti ja korjaamme tilanteen.

Toimistosiivous Asennesiivoukselta

Yhteydenpitomme on henkilökohtaista, sujuvaa ja nopeaa – työnjohtajamme ovat tavoitettavissa teitä varten. Hyvä yhteydenpito asiakkaaseen on meille olennainen osa palveluamme. Haluamme olla tunnettuja paitsi hyvästä työn lopputuloksesta, myös ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustamme ja reippaasta asenteestamme. Ota yhteyttä ja niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva toimistosiivous! Palvelemme mm. pääkaupunkiseudun aluella Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Siivousvälineet ja pesuaineet

Huomioimme aina asiakkaan toiveet käytettävien siivousvälineiden, menetelmien ja pesuaineiden valinnassa ja pyrimme suosimaan ensisijaisesti kotimaisia pesuaineita, jotka ovat samaan aikaan sekä ympäristöystävällisiä että tehokkaita. Meillä on tarvittava tietotaito siihen, että voimme valita jokaiseen tilaan ja siivottavaan pintaan parhaiten sopivat siivousvälineet ja pesuaineet niin, että lopputuloksena on puhdas ja vahingoittumattomana säilynyt pinta. Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu sekä Mäntsälä ja Lahti. Kysy tarkka hinta ja tilaa luotettava toimistosiivous meiltä jo tänään!

Ansök till Toimistosiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.