TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Lisäpalvelut

lisäpalveluita liittyen

Siivousyritys Asennesiivous Oy palvelee asiakkaitaan laadukkaasti kilpailukykyiseen hintaan. Siivoamme erityyppisiä tiloja ammattimaisesti sekä tarjoamme asiakkaillemme siivoukseen liittyvät lisäpalvelut, kuten mattojen vuokrauksen ja käsipapereiden täytön ja rullien vaihdon. Täyden palvelun siivousyrityksenä tavoitteemme on pitkäjänteinen yhteistyö.

Lisäpalveluita samasta osoitteesta

Kauttamme voi myös tilata edullisesti saniteettitarvikkeet, kuten wc paperit, saippuat sekä tarvittavat annostelijat ja telineet hinnastomme mukaan: Katrin, Tork. Palveluumme kuuluvat myös Lindströmin vaihtomattojen tarvekartoitus, suunnittelu ja tilaus tarpeidenne ja tilojenne mukaan. Kaikki tarvitsemanne lisäpalvelut yhdistetään ylläpitosiivouksen laskuun eriteltyinä, joten teidän tarvitsee huolehtia vain yhdestä laskusta.

Yhteistyön hyöty

 • Tilatessanne Asennesiivoukselta siivous- ja lisäpalveluja, voitte keskittyä rauhassa omaan työhönne ja jättää siivouksen vastuullemme. Asennesiivous Oy:n työntekijät hoitavat nopeasti lisätilaukset ja siivoustyöt, jonka jälkeen tuotteet toimitetaan sovittuun aikaan ja paikkaan ja siivouspalvelu tehdään sovitusti.
 • Siivouksen laatu ja asiakkaan tyytyväisyys ovat meille kunnia-asia. Usein kuulee sanottavan, että jokainen osaa siivota. Osittain totta, mutta oikeammin sanottuna läheskään jokainen ei osaa tehdä siivousta ammattimaisesti, nopeasti ja hyvin. Joten suosittelemme ottamaan ammattilaisiimme yhteyttä.
 • Kukaan ei halua maksaa liikaa ja turhaan siivouspalvelusta. Valitsemalla oikean siivousliikkeen, voit saavuttaa taloudellista säästöä. Mikäli sinulla on oma siivooja palkkalistallasi, niin pystyt avullamme säästämään monista kuluista ja vaivasta. Ulkoistamalla siivouspalvelun Asennesiivoukselle, sinun ei tarvitse huolehtia rekrytoinnista, pysyvän henkilön löytämisestä, valvonnasta, työnjohdosta, palkanmaksusta, siivoustarvikkeiden tilaamisesta. Me huolehdimme kaikki valmiiksi puolestasi.
 • Monet siivoustehtävät toimitiloissa ja osittain myös kotona vaativat ammattitaitoa ja erikoisosaamista. Näitä kouluttamaton henkilö ei osaa tehdä. Siivousyrityksen ammattilaiset tekevät nämä puolestasi.

Keitä me olemme?

Nykypäivänä siivousyrityksiä on todella paljon ja on vaikeaa erottua harmaasta massasta. Me tiedämme miten tehdä tämä. Asennesiivouksen 12 vuoden taival on opettanut paljon ja nyt voimme ylpeydellä sanoa, että tiedämme mitä vaaditaan toimivan ja kustannustehokkaan siivouspalvelun tuottamiseen. Avain onnistumiseen on henkilökohtainen lähestymistapamme jokaiseen asiakkaaseen.

Toimintamallimme

 • Jokainen siivouskohde on erityinen. Kun saamme tarjouspyynnön, niin tutustumme tarkasti kohteeseen ja laadimme palvelusuunnitelman. Ei ole väliä onko kyseessä toimitila tai iso liikeyritys, asunto, omakotitalo – toimimme aina toimintamallimme mukaisesti.
 • Olemme joustavia ja valmiita tekemään muutoksia palvelusuunnitelmaan. Me tiedämme, että vastaan voi tulla erilaisia tarpeita ja tilanteita. Työntekijämme ovat valmiita sopeutumaan niihin.
 • Käytössämme on aina paljon erilaisia työvälineitä, siivouskoneita.
 • Tärkeää! Käytämme ekologisesti turvallisia pesuaineita.

Tarjousvaihe

 1. Jätä yhteydenottopyyntö verkkosivullemme antamalla nimesi ja yhteystiedot
 2. Sovi henkilöstömme kanssa tapaaminen siivouskohteessa
 3. Tiloihin tutustuminen ja kartoitus
 4. Palvelusuunnitelman ja tarjouksen tekeminen
 5. Yhteistyön aloittaminen

Soita palvelunumeroomme tai lähetä sähköpostia – me otamme yhteyttä ja voimme sopia tarkemmin yksityiskohdista.

Ansök till Lisäpalvelut

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.