TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Siivousliike, ravintolasiivous ja myymäläsiivous

ravintolasiivous myymäläsiivous helsinki

myymäläsiivous

Hinta

Täyttäkää lomake ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 21 € / h + alv.

Tilaa

ARVIO YLLÄPITOSIIVOUKSESTA

SIIVOUS SISÄLTÄÄ

€ / kk + alv.

Tämä laskelma on arvio ja lopullinen tarjoushinta annetaan tarjouksessa.

Ravintolasiivous ja myymäläsiivous luotettavasti

Ravintolasiivous ja myymäläsiivous luotettavasti ja ammattitaidolla! Palvelumme kattaa joustavasti tarvittaessa myös muiden liiketilojen siivouspalvet, kauppakeskukset, toimistot, porraskäytävät, leipomotilat, korjaamotilat, urheiluhallit, koulut, kuntosalit, hotellit, pankit, kahvilat ja tehtaat.

Myymäläsiivous

Teemme myymäläsiivoukset kokemuksella, laadukkaasti ja edulliseen hintaan. Kiinnitämme aina erityistä huomiota turvallisuusmääräyksiin, kuten esimerkiksi elintartarviketurvallisuuden standardeihin. Myymäläsiivous pyritään tekemään aamulla tai illalla myymälän aukioloaikojen ulkopuolella, mutta työt voidaan järjestää mahdollisuuksien mukaan myös myymälän aukioloaikojen puitteissa. Puhtaan lopputuloksen lisäksi pyrimme omalta osaltamme pitämään huolta myymälätilan viihtyvyydestä, myymälän asiakkaiden turvallisuudesta ja asioinnin mutkattomuudesta suorittamalla siivouksen sopivimpana ajankohtana.

Ravintolasiivous

Ravintolasiivouspalvelumme kattaa ravintolat laidasta laitaan aina kahviloista ja lounasravintoloista yökerhoihin. Teemme ammattitaidolla myös erityistä huolellisuutta vaativat keittiösiivoukset, joissa ajan tasalla oleva hygieniaosaaminen on kriittisen tärkeää. Otamme työssämme aina huomioon voimassaolevat turvallisuusmääräykset, kuten elintarviketurvallisuutta koskevat suositukset ja lainsäädännön. Ravintolan liiketoiminnan sujuvuuden ja asiakasviihtyvyyden takia ravintolasiivous tehdään tavallisesti ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella.

Asiakastyytyväisyys

Siivous on meille kaukana liukuhihnatyöstä; mukautamme siivouspalvelumme aina erikseen vastaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita niin aikataulun, suoritettavan siivouksen laajuuden, kuin myös käytettävien menetelmien, välineiden ja puhdistusaineiden osalta. Asiakasystävällinen sopimussiivous tarkoittaa meille sujuvaa kommunikointia, tinkimättömyyttä siivouksen laadusta ja mukautumista asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Jokainen työ on meille yhtä arvokas ja hoidamme jokaisen yksittäisen siivouksen samalla huolellisuudella ja ammattitaidolla laadusta tinkimättä. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin siitä millainen siivouspalvelu sopii juuri teille parhaiten!

ravintola-myymäläsiivous

Ansök till Ravintola- ja myymäläsiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.