TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Ravintolasiivous ja myymäläsiivous

ravintolasiivous myymäläsiivous helsinki

Ravintolasiivous ja myymäläsiivous

Hinta

Täyttäkää sitomaton tarjouspyyntölomake, ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 21 € / h + alv

Tilaa

ARVIO YLLÄPITOSIIVOUKSESTA

SIIVOUS SISÄLTÄÄ

€ / kk + alv.

 

 

 

 

Tämä laskelma on arvio ja lopullinen tarjoushinta annetaan tarjouksessa.

Ravintolasiivous ja myymäläsiivous luotettavasti

Ravintolasiivous ja myymäläsiivous luotettavasti ja ammattitaidolla! Palvelumme kattaa joustavasti tarvittaessa myös muiden liiketilojen siivouspalvet, kauppakeskukset, toimistot, porraskäytävät, leipomotilat, korjaamotilat, urheiluhallit, koulut, kuntosalit, hotellit, pankit, kahvilat ja tehtaat.

Myymäläsiivous

Teemme myymäläsiivoukset kokemuksella, laadukkaasti ja edulliseen hintaan. Kiinnitämme aina erityistä huomiota turvallisuusmääräyksiin, kuten esimerkiksi elintartarviketurvallisuuden standardeihin. Myymäläsiivous pyritään tekemään aamulla tai illalla myymälän aukioloaikojen ulkopuolella, mutta työt voidaan järjestää mahdollisuuksien mukaan myös myymälän aukioloaikojen puitteissa. Puhtaan lopputuloksen lisäksi pyrimme omalta osaltamme pitämään huolta myymälätilan viihtyvyydestä, myymälän asiakkaiden turvallisuudesta ja asioinnin mutkattomuudesta suorittamalla siivouksen sopivimpana ajankohtana.

Ravintolasiivous

Ravintolasiivouspalvelumme kattaa ravintolat laidasta laitaan aina kahviloista ja lounasravintoloista yökerhoihin. Teemme ammattitaidolla myös erityistä huolellisuutta vaativat keittiösiivoukset, joissa ajan tasalla oleva hygieniaosaaminen on kriittisen tärkeää. Otamme työssämme aina huomioon voimassaolevat turvallisuusmääräykset, kuten elintarviketurvallisuutta koskevat suositukset ja lainsäädännön. Ravintolan liiketoiminnan sujuvuuden ja asiakasviihtyvyyden takia ravintolasiivous tehdään tavallisesti ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella.

Työ voi sisältää esimerkiksi

  • Myymälätilan, ravintolan tai kahvilan ylläpitosiivous päivittäin tai sovitulla syklillä
  • Imurointi, lattioiden märkäpuhdistus
  • Pintojen puhdistus
  • Ikkunoiden ja muiden lasipintojen pesu
  • Lattioiden vahaus

Asiakastyytyväisyys

Siivous on meille kaukana liukuhihnatyöstä; mukautamme siivouspalvelumme aina erikseen vastaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita niin aikataulun, suoritettavan siivouksen laajuuden, kuin myös käytettävien menetelmien, välineiden ja puhdistusaineiden osalta. Asiakasystävällinen sopimussiivous tarkoittaa meille sujuvaa kommunikointia, tinkimättömyyttä siivouksen laadusta ja mukautumista asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Jokainen työ on meille yhtä arvokas ja hoidamme jokaisen yksittäisen siivouksen samalla huolellisuudella ja ammattitaidolla laadusta tinkimättä. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin siitä millainen siivouspalvelu sopii juuri teille parhaiten!

Valitse kumppaniksi Asennesiivous

Me tulemme jokaiseen kohteeseen edustavina, motivoituneina ja oikealla asenteella. Koulutamme itse työntekijämme jokaiseen kohteeseen ja pyrimme siihen, että säännölliset siivoukset tekee aina sama henkilö. Näin ravintolasiivouksen tai myymäläsiivouksen toteuttaa aina tuttu siivooja! Käytämme työssämme vain laadukkaimpia työvälineitä ja pesuaineita, jotka valitsemme toiveidesi ja kohteen vaatimusten mukaan.

Kun valitset kumppaniksi Asennesiivouksen, ravintolasi tai myymäläsi siisteys on turvallisissa käsissä. Puhtaissa tiloissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin. Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu, mutta toimimme myös Lahdessa sekä tarvittaessa muilla paikkakunnilla. Meiltä myös mm. toimistosiivous ja suursiivous. Ota yhteyttä ja kerro meille kohteestasi, niin räätälöimme tarpeisiisi sopivan ratkaisun!


Ansök till Ravintola- ja myymäläsiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.