TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Porrassiivous taloyhtiöille

porrassiivous helsinki

porrassiivous

Hinta

Täyttäkää lomake ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 21 € / h + alv.

Tilaa

Porrassiivous luottettavasti & ammattitaidolla

Porraussiivous laadukkaasti! Mikäli tarvitsette luotettavan ammattilaisen hoitamaan taloyhtiönne tai liikerakennuksenne porrassiivousta, olemme oikea yhteistyökumppani. Porrassiivous hoidetaan samaan aikaan tehokkaasti ja huomaamattomasti, jotta kiinteistön asukkaat voivat keskittyä päivittäiseen elämäänsä siisteissä ja puhtaissa tiloissa.

Laadukas porrassiivous taloyhtiöille

Huolehdimme että porrassiivous tehdään jatkuvaa korkeaa laatua ylläpitäen. Kiinnitämme erityistä huomioita henkilökuntamme valintaan ja koulutukseen, jotta voimme tarjota teille siivouspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla toteutettuna. Myös jo palveluksessamme olevien ammattilaisten lisäkoulutus tarvittaessa takaa sen, että siivous on tehty ammattitaidolla ja ajan tasalla olevia menetelmiä käyttäen. Mikäli asettamissamme laatukriteereissä ilmenee mitä tahansa poikkeamia, tartumme asiaan välittömästi ja korjaamme tilanteen.

Asennesiivous palvelee

Meille kokonaisvaltaiset siivouspalvelut tarkoittavat muutakin kuin pelkästään tehtyä työtä ja siistiä lopputulosta. Panostamme aina sujuvaan ja henkilökohtaiseen yhteydenpitoon – työnjohtajamme ovat tavoitettavissa teitä varten. Haluamme olla tunnettuja paitsi hyvästä työn lopputuloksesta, myös ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustamme ja reippaasta palveluasenteestamme. Ota yhteyttä ja niin keskustellaan tarkemmin teille sopivasta ratkaisusta!

Pesuaineet ja siivousvälineet

Käytössämme olevat työvälineet valitaan aina siivouskohteen ominaisuuksien mukaan ja myös pesuaineiden valinnassa huomioimme luonnollisesti että käytössä on tehokkaat, siivottavaan kohteeseen ja sen pintoihin parhaiten sopivat aineet. Ensisijaisesti pyrimme käyttämään ympäristömerkittyjä ja kotimaisia pesuaineita tehokkuudesta tinkimättä, ja huomioimme tietysti myös asiakkaan toiveet pesuaineiden ja käytettävien siivousvälineiden valinnassa.

porrassiivous

Ansök till Porrassiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.