TARJOUSPYYNTÖ
[contact-form-7 404 "Not Found"]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Porrassiivous taloyhtiöille

porrassiivous helsinki
porrassiivous

Hinta

Täyttäkää sitomaton tarjouspyyntölomake, ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 21 € / h + alv

Tilaa

Porrassiivous luottettavasti & ammattitaidolla

Porraussiivous laadukkaasti! Mikäli tarvitsette luotettavan ammattilaisen hoitamaan taloyhtiönne tai liikerakennuksenne porrassiivousta, olemme oikea yhteistyökumppani. Porrassiivous hoidetaan samaan aikaan tehokkaasti ja huomaamattomasti, jotta kiinteistön asukkaat voivat keskittyä päivittäiseen elämäänsä siisteissä ja puhtaissa tiloissa.

Laadukas porrassiivous taloyhtiöille

Huolehdimme että porrassiivous tehdään jatkuvaa korkeaa laatua ylläpitäen. Kiinnitämme erityistä huomioita henkilökuntamme valintaan ja koulutukseen, jotta voimme tarjota teille siivouspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla toteutettuna. Myös jo palveluksessamme olevien ammattilaisten lisäkoulutus tarvittaessa takaa sen, että siivous on tehty ammattitaidolla ja ajan tasalla olevia menetelmiä käyttäen. Mikäli asettamissamme laatukriteereissä ilmenee mitä tahansa poikkeamia, tartumme asiaan välittömästi ja korjaamme tilanteen.

Työ voi sisältää esimerkiksi

 • Sisääntuloaulojen lattioiden, portaiden ja lepotasojen märkäpuhdistus kaksi kertaa viikossa
 • Mattojen imurointi
 • Ulko-ovien lasien pesu
 • Kaiteiden, valokatkaisijoiden ym. puhdistus
 • Kellarin, pesutuvan ja saunan pesu esim. kerran kuukaudessa

Kaikenkokoiset kohteet

Me valitsemme riveihimme vain parhaat ja motivoituneimmat tekijät. Palveluksessamme on yli 40 rautaista ammattilaista, jotka hoitavat porrassiivoukset kaikenkokoisissa kohteissa aina kerrostaloista laajoihin liikekiinteistöihin ja kauppakeskuksiin. Porrassiivouksen yhteydessä voimme toteuttaa myös laadukkaat toimitila- ja kiinteistösiivoukset sekä ylläpitosiivoukset. Pidämme huolen siitä, että koko kiinteistösi on viihtyisä ja raikas. Valitse siivouspalvelu, jolla on oikea asenne tekemiseen!

Näin projekti etenee

 1. Jätä meille tarjouspyyntö ja toimita työohje
 2. Jos työohjetta ei ole, tulemme paikan päälle ja laadimme sellaisen yhdessä
 3. Koulutamme siivoojan kohteeseen
 4. Tilaamme pesuaineet ja työvälineet
 5. Aloitamme työn asiakkaan toivomien aikataulujen puitteissa
 6. Otamme mielellämme vastaan palautetta!

Pesuaineet ja siivousvälineet

Käytössämme olevat työvälineet valitaan aina siivouskohteen ominaisuuksien mukaan ja myös pesuaineiden valinnassa huomioimme luonnollisesti että käytössä on tehokkaat, siivottavaan kohteeseen ja sen pintoihin parhaiten sopivat aineet. Ensisijaisesti pyrimme käyttämään ympäristömerkittyjä ja kotimaisia pesuaineita tehokkuudesta tinkimättä, ja huomioimme tietysti myös asiakkaan toiveet pesuaineiden ja käytettävien siivousvälineiden valinnassa.

Asennesiivous palvelee

Meille kokonaisvaltaiset siivouspalvelut tarkoittavat muutakin kuin pelkästään tehtyä työtä ja siistiä lopputulosta. Panostamme aina sujuvaan ja henkilökohtaiseen yhteydenpitoon – työnjohtajamme ovat tavoitettavissa teitä varten. Haluamme olla tunnettuja paitsi hyvästä työn lopputuloksesta, myös ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustamme ja reippaasta palveluasenteestamme. Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Lahti, mutta toimimme runsaasti myös muualla PK-seudulla. Ota yhteyttä ja niin keskustellaan tarkemmin teille sopivasta ratkaisusta!

Ansök till Porrassiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vill du att vi ringer upp dig?

[contact-form-7 404 "Not Found"]