TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Lattioiden erikoispesut ja vahaukset

erikoispesut ja vahaukset
Lattioiden vahaus

Hinta

Täyttäkää lomake ja me otamme teihin yhteyttä
2,5€ / m2 tai alkaen
35€/h + alv

Tilaa

Lattian erikoispesu ja vahaus ammattitaidolla

Teemme puulattioiden erikoispesut ja vahaukset ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin. Vaativamman kohteen lattian pesu ja käsittely ei onnistu kotikonsteilla, vaan työ suoritetaan ammattilaisille tarkoitetuilla välineillä ja pesuaineilla, jotka pureutuvat sellaiseenkin likaan johon muut keinot eivät tehoa. Puulattiapesujen kohteena voivat olla esimerkiksi laitokset ja julkiset tilat, tai esimerkiksi muuton tai remontin jälkeen pesun ja käsittelyn tarpeessa oleva pinta.

Lattioiden erikoispesu

Lattian erikoispesu suoritetaan yleensä kohteisiin, jossa on erityisen pinttynyttä likaa, öljyä, kalkkia tai rasvaa, ja joihin muunlainen puhdistus ei tehoa. Käytössämme on erikoispesuun tarvittavat koneet ja pesuaineet, sekä tietämys niiden yhteensopivuudesta erilaisille pinnoille. Erikoispesu tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja huolellisesti, kuitenkaan lattian pintaa vahingoittamatta.

Lattioiden vahaus

Lattian vahaus ammattitaidolla! Ennen lattian vahausta teemme oikeanlaiset valmistelut ja pohjatyöt, joiden ansiosta vahaus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Lattian peruspesussa pinttynyt lika ja vanha lattiavaha poistetaan koneellisesti vahvoilla pesuaineilla. Vesi-imuroinnin ja lattioiden kosteapyyhkimisen jälkeen lattiat vahataan tarpeesta riippuen kaksi tai kolme kertaa.

Asennesiivous palvelee

Laadukkaan työskentelyn ja lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun ja sujuvaan yhteydenpitoon. Olemme tinkimättömiä kun palkkaamme ja koulutamme uusia työntekijöitä; asiakaslähtöisen ja laadukkaan siivouspalvelun ytimessä on oikealla asenteella varustettu osaava ja luotettava henkilökunta. Jokainen työ on meille tärkeä ja hoidamme jokaisen yksittäisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella. Haluamme olla tunnettuja paitsi hyvästä työn lopputuloksesta, myös ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustamme ja reippaasta asenteestamme. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!


lattioiden-erikoispesut

Ansök till Lattioiden erikoispesut

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.