TARJOUSPYYNTÖ
[contact-form-7 404 "Not Found"]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lattian vahaus ja erikoispesut

erikoispesut ja vahaukset

Lattioiden vahaus

Hinta

Täyttäkää sitomaton tarjouspyyntölomake, ja me otamme teihin yhteyttä
2,5€ / m2 tai alkaen
35€/h + alv

Tilaa

Lattian erikoispesu ja vahaus ammattitaidolla

Vaativamman kohteen lattian pesu ja käsittely ei onnistu kotikonsteilla, vaan työ suoritetaan ammattilaisille tarkoitetuilla välineillä ja pesuaineilla, jotka pureutuvat sellaiseenkin likaan, johon muut keinot eivät tehoa. Kohteena voivat olla esimerkiksi laitokset ja julkiset tilat tai muuton tai remontin jälkeen pesun ja käsittelyn tarpeessa olevat pinnat. Meiltä onnistuu tehokas lattian vahaus ja erikoispesu Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla sekä lähikunnissa.

Lattioiden erikoispesut

Lattian erikoispesu suoritetaan yleensä kohteisiin, joissa on erityisen pinttynyttä likaa, öljyä, kalkkia tai rasvaa, ja joihin muunlainen puhdistus ei tehoa. Käytössämme on erikoispesuun tarvittavat koneet ja pesuaineet, sekä tietämys niiden yhteensopivuudesta erilaisille pinnoille. Erikoispesu tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja huolellisesti, kuitenkaan lattian pintaa vahingoittamatta. Toteutamme erikoispesut niin puulattioille kuin muillekin lattiapinnoille.

Lattian vahaus

Lattian vahaus toteutetaan aina tarkkuudella ja ammattitaidolla. Ennen vahausta teemme oikeanlaiset valmistelut ja pohjatyöt, joiden ansiosta vahaus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Lattian peruspesussa pinttynyt lika ja vanha lattiavaha poistetaan koneellisesti vahvoilla pesuaineilla. Vesi-imuroinnin ja lattioiden kosteapyyhkimisen jälkeen lattiat vahataan tarpeesta riippuen kaksi tai kolme kertaa. Vahattavia lattiamateriaaleja ovat linoleum (erikoisvaha), muovilattiat, betonilattiat ja muut vettä sietävät pinnat. Teemme myös tarvittaessa puulattioiden vahauksia.

Säännöllinen vahaus

Lattioiden vahaustarve perustuu lattiamateriaaleihin ja lattian käyttöasteeseen. Vahapinta kuluu helpommin tiloissa, joissa liikutaan paljon (esim. aulat, käytävät ja hissit). Myös lattioiden päivittäissiivous kuluttaa vahapintaa. Kun vahapinta kuluu, lattia likaantuu ja lika pinttyy nopeammin. Säännöllisesti toteutettu lattian vahaus ehkäisee lian tarttumista, helpottaa puhtaanapitoa ja pidentää lattian elinikää.

Asennesiivous palvelee

Laadukkaan työskentelyn ja lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun ja sujuvaan yhteydenpitoon. Olemme tinkimättömiä, kun palkkaamme ja koulutamme uusia työntekijöitä; asiakaslähtöisen ja laadukkaan siivouspalvelun ytimessä on oikealla asenteella varustettu osaava ja luotettava henkilökunta. Jokainen työ on meille tärkeä ja hoidamme kaikki kohteet samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella. Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan yhteiset pelisäännöt, joilla toteutamme lattian vahauksen ja erikoispesun!

Ansök till Lattioiden erikoispesut

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vill du att vi ringer upp dig?

[contact-form-7 404 "Not Found"]