TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Ikkunanpesu Helsinki

Ikkunanpesu helsinki

Ikkunanpesu

Ikkunanpesun hinta

Ikkunanpesu Helsingissä laadukkaasti Asennesiivoukselta! Tarjoamme ikkunanpesua myös muualla pääkaupunkiseudulla. Täyttäkää sitomaton tarjouspyyntölomake, ja me otamme teihin yhteyttä.
Alkaen 25 € / h + alv

Tilaa

Ikkunanpesu Helsingissä laadukkaalla asenteella

Toteutamme luotettavan ja ammattitaitoisen ikkunanpesun Helsingin, Espoon, Vantaan, Lahden ja Mäntsälän alueilla. Puhdistamme tehokkaasti esimerkiksi toimistojen, ravintoloiden, myymälöiden ja kauppakeskusten ikkunat ja muut lasipinnat. Käytämme ikkunanpesussa tarvittaessa apuvälineinä nostureita. Meiltä saat myös vaativammat happopesut, mikäli lasit kaipaavat tehokkaampaa ikkunanpesua.

Ikkunat puhtaiksi kerran vuodessa

Ikkunanpesu kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa, jotta ikkunat säilyvät riittävän puhtaina ja hyväkuntoisina. Huomattavan likaiset ikkunat saattavat vähentää sisään tulevan valon määrän jopa puoleen, joten ikkunanpesulla on parhaimmillaan vaikutus silmää miellyttävän lopputuloksen lisäksi myös tilan valoisuuteen. Ole siis yhteydessä meihin, kun etsinnässä on laadukas ikkunanpesu Helsingissä tai lähiseudulla.

Miksi Asennesiivous?

  • Ikkunoiden pesu voi olla vaikeaa, raskasta ja jopa vaarallista; ammattilaiset hoitavat työn puolestasi oikeanlaisilla välineillä
  • Oikein pestyt ikkunat pysyvät siistinä kauemmin, joten ikkunanpesu kannattaa jättää ammattilaisille
  • Käytämme ikkunanpesussa vain laadukkaimpia apuvälineitä ja siivoustarvikkeita
  • Toteutamme ikkunoiden pesun Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan, aina aikataulussa sekä oikealla asenteella

Näin ikkunanpesu tapahtuu

Palvelukonseptimme on suunniteltu asiakkaan kannalta helpoksi. Tulemme tutustumaan ikkunanpesun kohteeseen paikan päälle Helsinkiin tai muualle pääkaupunkiseudulle, ja arvioimme ikkunanpesuun käytettävän työajan. Tämän jälkeen teemme sitovan kirjallisen tarjouksen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen valitsemme työnsuorittajat ja perehdytämme heidät asiakkaan toiveisiin ja mahdollisiin tarvittaviin teknisiin ratkaisuihin. Vahvistamme asiakkaan kanssa ikkunoiden pesun aikataulun.

Sovimme aina asiakkaan kanssa etukäteen, kuuluuko kalusteiden siirtäminen asiakkaan vastuulle vai meille. Sovimme myös kalusteiden ja tavaroiden siirtämisestä. Ikkunanpesu voi myös sisältää sälekaihdinten puhdistuksen tai verhopalvelun, jolloin poistamme verhot, viemme ne pesulaan ja asetamme ne takaisin. Ikkunanpesusta aiheutuvat valumajäljet poistamme aina siivouksen yhteydessä.

Työvälineet ja pesuaineet

Käytössämme olevat työvälineet valitaan aina kohteen ominaisuuksien mukaan ja myös pesuaineiden valinnassa huomioimme luonnollisesti, että ikkunanpesussa käytössä olevat aineet ovat ikkunoille soveltuvia ja tehokkaita. Ensisijaisesti pyrimme käyttämään ympäristömerkittyjä ja kotimaisia pesuaineita tehokkuudesta tinkimättä. Huomioimme tietysti myös asiakkaan toiveet pesuaineiden valinnassa.

Tilaa ammattitaitoinen ikkunanpesu Helsingissä

Hyvän lopputuloksen lisäksi panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun. Palveluksessamme on vain asiantuntevia ja oikeanlaisella asenteella varustettuja ikkunanpesun ammattilaisia. Valitsemme joukkoomme vain parhaat tekijät ja koulutamme heidät itse, joten voimme luottaa heidän työnsä jälkeen 100 %.

Mukautamme ikkunoiden pesun vastaamaan erikseen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita niin aikataulun, kuin myös muiden erityistoiveiden osalta. Hoidamme jokaisen ikkunanpesun samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla – jokainen työ on meille yhtä arvokas. Meiltä saat laadukkaan ikkunanpesun Helsinki-, Espoo-, Vantaa- ja lähiseutujen alueella.

Ansök till Ikkunanpesu

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.