TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Ikkunanpesu

Ikkunanpesu helsinki

Ikkunanpesu

Hinta

Täyttäkää lomake ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 25 € / h + alv.

Tilaa

Ikkunanpesut laadukkaasti

Ikkunanpesut luotettavasti ja ammattitaidolla. Huomattavan likaiset ikkunat saattavat vähentää sisään tulevan valon määrän jopa puoleen, joten ikkunanpesulla on parhaimmillaan vaikutus silmää miellyttävän lopputuloksen lisäksi myös tilan valoisuuteen. Ikkunat on hyvä pestä vähintään kerran vuodessa, että ne säilyvät riittävän puhtaina ja hyväkuntoisina.

Laadukas työnjälki – ikkunat puhtaaksi

Laadukas työnjälki on meille kunnia-asia. Oikeanlaisten välineiden ja pesuaineiden lisäksi panostamme siihen, että palveluksessamme on asiantuntevia ja oikeanlaisella asenteella varustettuja ammattilaisia. Kiinnitämme erityistä huomioita henkilökuntamme valintaan ja koulutukseen, joten voimme palvella remonttisiivouksissa luotettavasti ja ammattitaidolla hyvään hintaan. Jos asettamissamme laatukriteereissä ilmenee mitä tahansa poikkeamia, tartumme asiaan heti ja korjaamme tilanteen välittömästi.

Asennesiivous palvelee

Asiakaslähtöinen siivous- ja ikkunanpesupalvelu tarkoittaa muutakin kuin vain sovitun työn hoitamista; hyvän lopputuloksen lisäksi panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun. Mukautamme palvelumme vastaamaan erikseen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita niin aikataulun, kuin myös käytettävien välineiden, puhdistusaineiden ja muiden mahdollisten erityistoiveiden osalta. Hoidamme jokaisen ikkunanpesun samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla – jokainen työ on meille yhtä arvokas. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin siitä, mitä voimme tarjota! Hoidamme ikkunanpesut alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa – sekä muu lähiseutu.

Työvälineet ja pesuaineet

Suoritamme ikkunanpesut ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä onnistuu myös vaativampien kohteiden ikkunanpesu; käytämme tarvittaessa apuvälineinä nostureita. Käytössämme olevat työvälineet valitaan aina kohteen ominaisuuksien mukaan ja myös pesuaineiden valinnassa huomioimme luonnollisesti että käytössä olevat aineet ovat ikkunoille soveltuvia ja tehokkaita. Ensisijaisesti pyrimme käyttämään ympäristömerkittyjä ja kotimaisia pesuaineita tehokkuudesta tinkimättä, ja huomioimme tietysti myös asiakkaan toiveet pesuaineiden valinnassa.

Asennesiivouksen palvelu on ripeää

Palvelukonseptimme on suunniteltu asiakkaan kannalta helpoksi. Tulemme tutustumaan kohteeseen paikanpäälle ja arvioimme ikkunanpesuun käytettävän työajan. Tämän jälkeen teemme sitovan kirjallisen tarjouksen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen valitsemme työnsuorittajat ja perehdytämme heidät asiakkaan toiveisiin ja mahdollisiin tarvittaviin teknisiin ratkaisuihin. Vahvistamme asiakkaan kanssa aikataulun.

Sujuvan ikkunanpesun kannalta sovimme aina asiakkaan kanssa etukäteen, kuuluuko kalusteiden siirtäminen asiakkaan vastuulle vai Asennesiivoukselle. Samoin sovimme kalusteiden ja tavaroiden siirtämisestä paikalleen. Ikkunanpesutarjous voi myös sisältää sälekaihdinten puhdistuksen. Ikkunanpesusta aiheutuvat valumajäljet poistamme aina siivouksen yhteydessä. Osa asiakkaistamme hyödyntää verhopalveluamme, joka sisältää verhojen poisottamisen, pesulaan viemisen ja paikoilleen asettamisen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – palvelemme Helsingin, Espoon ja Vantaan talousalueilla!

ikkunanpesu

Ansök till Ikkunanpesu

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.