TARJOUSPYYNTÖ
[contact-form-7 404 "Not Found"]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Desinfiointisiivous eli koronasiivous

toimistosiivous

Puhdasta loistavalla asenteella

Toteutamme desinfiointisiivoukset eli ns. koronasiivoukset kokeneesti kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Palvelemme yritysasiakkaita aina yksittäisistä myymälöistä ja ravintoloista suuriin kauppakeskuksiin ja urheiluhalleihin asti. Hoidamme jokaisen projektin säntillisesti ja loistavalla asenteella, joten jos haluat työskennellä joustavan ja luotettavan kumppanin kanssa, ota meihin yhteyttä!

Näin koronasiivous toteutetaan

Puhdistamme siivottavan kohteen kaikki kosketuspinnat ensin huolellisesti yleispesuaineella ja kertakäyttöisillä siivousliinoilla. Tämän jälkeen samat pinnat puhdistetaan vielä desinfioivalla aineella. Koronasiivouksen jälkeen työskentelyä voidaan jatkaa turvallisesti, vaikka tilassa olisi ennen siivousta ollut koronalle altistunut henkilö. Siivoojat käyttävät asianmukaisia suojavarusteita, jotta varmistamme henkilöstömme turvallisuuden sekä ehkäisemme mahdollisten taudinaiheuttajien leviämisen muihin tiloihin. Seuraamme säännöllisesti THL:n antamia ohjeistuksia ja tiedotamme niistä työntekijöitämme.

Desinfiointisiivous pääkaupunkiseudulla

Koronasiivous eli desinfiointisiivous kannattaa tilata välittömästi, jos tilassa on esiintynyt koronatartunta tai epäilys sellaisesta. Säännöllisistä desinfiointisiivouksista on myös apua, jos halutaan ylläpitää korkeaa puhtaustasoa. Kun tilaat desinfiointisiivouksen toimitilaasi, kartoitamme yhdessä työohjeet, jotta ne palvelevat juuri teidän tarpeitanne. Olemme joustava kumppani, joka voi toteuttaa siivouksen juuri silloin, kun teille sopii. Saat meidän kauttamme myös muut siivouspalvelut sekä tilaat helposti ja kätevästi kaikenlaiset hygieniatarvikkeet.

Miten koronavirus tarttuu

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii, aivastaa tai puhuu. On mahdollista, että virus tarttuu myös kosketuksen kautta. Koronavirukset eivät säily päiväkausia pinnoilla vaihtelevissa lämpötiloissa. Tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole todettu.

Pyydä paikalle siivouksen ammattilaiset

Asennesiivous tunnetaan hyvästä työnjäljestä sekä ammattitaitoisista ja hyvällä asenteella varustetusta henkilökunnasta. Olemme pitkän linjan ammattilaisia, jotka palvelevat pääkaupunkiseudun alueella laajasti eri aloilla toimivia yritysasiakkaita. Reagoimme tarjouskyselyihin nopeasti ja pääsemme paikan päälle tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Pyydä meiltä tarjousta, niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme parhaiten palvella tarpeitanne.

Ansök till Desinfiointisiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vill du att vi ringer upp dig?

[contact-form-7 404 "Not Found"]