TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Suursiivous

Suursiivous onnistuu

Suursiivous Helsinki ja pk-seutu

Suursiivous voi kattaa kaiken, mitä asiakas haluaa. Pintojen puhdistamisen lisäksi se voi sisältää esimerkiksi ikkunoiden pesun, lattioiden vahauksen, seinien ja kattojen puhdistuksen tai tekstiilien pesun. Toteutamme laadukkaita suursiivouksia yrityksille, kuten ravintoloille, toimistoille ja porraskohteisiin Helsingin, Espoon, Vantaan, Lahden ja Mäntsälän alueilla. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua!

Siivouksen toteutus

  • Reagoimme tarjouspyyntöihin saman tien
  • Siivouksen hinta: Laskemme hinnan kohteen koon ja tarvittavien toimenpiteiden mukaan
  • Kun tarjous on hyväksytty, sovimme aikataulusta ja muista yksityiskohdista
  • Käymme työohjeen läpi ja valitsemme kohteeseen sopivat pesuaineet ja työvälineet
  • Suursiivous toteutetaan kerralla kuntoon hyvällä asenteella ja laadukkaalla jäljellä

Miksi Asennesiivous?

Me olemme Asennesiivous, joten jokainen suursiivous toteutetaan erinomaisella asenteella. Tämä tarkoittaa sitä, että haluamme oikeasti saavuttaa laadukkaan lopputuloksen jokaisessa kohteessamme. Meille on tärkeää, että meidän ja asiakkaidemme välille syntyy luottamus. Sen vuoksi jätämme vain ja ainoastaan laadukasta jälkeä taaksemme. Tyytyväinen asiakas on meille kaikkein tärkein. Olemme erittäin joustavia, joten voimme toteuttaa siivoukset täysin asiakkaan aikataulujen mukaan esimerkiksi viikonloppuisin tai aikaisin aamulla. Vastaamme tarjouspyyntöihin nopeasti ja pääsemme toteuttamaan suursiivouksen jopa viikon varoitusajalla. Käytämme vain laadukkaimpia siivousvälineitä ja -aineita, jotka valitaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Suursiivous yritykselle

Suursiivous voidaan toteuttaa kaikenkokoisille yrityksille pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo) sekä Lahdessa ja Mäntsälässä. Henkilökohtainen palvelu toimii perustana toimivalle kumppanuussuhteelle. Vastaamme itse henkilöstömme koulutuksesta, joten jokaiseen kohteeseen tulee aina osaava ammattilainen. Vastaamme myös työn jäljen seuraamisesta, jotta voimme taata hyvän lopputuloksen nyt ja tulevaisuudessa. Olemme myös jatkuvasti kiinnostuneita palvelumme kehittämisestä. Pidämme yllä henkilöstömme ammattitaitoa jatkuvilla koulutuksilla. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta työstämme.

Ota meihin yhteyttä

Kaikki alkaa yhteydenotosta, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Pyydä siis rohkeasti tarjousta ja kerro meille tarpeestasi. Jos haluat paikalle siivousalan terävimmän kärjen, jolla on tekemiseen oikea asenne, valitse kumppaniksi Asennesiivous! Olemme perheyritys, joka välittää toisistaan ja työnsä jäljestä. Tilaa meiltä suursiivous jo tänään! Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu PK-seutu sekä Mäntsälä ja Lahti.

Ansök till Suursiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.