TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Sopimussiivoukset ja muut siivouspalvelut Helsingissä

Asennesiivous Oy tarjoaa yrityksille laadukkaat siivouspalvelut pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa hyvällä hinnalla. Hoidamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä yritys-, toimisto-, yksittäinen muuttosiivous tai
säännöllinen pitkäaikaisempi sopimussiivous tai ikkunanpesu. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

muuttosiivous
Toimistosiivous:Siivoamme isot ja pienet toimistotilat ammattitaidolla. Sopimuspalvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveita vastaavaksi huomioiden samalla tilan ominaisuudet ja käyttötarkoitus. Puhtaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun.

Toimitilasiivous: Siivoamme myymälöiden, apteekkien, kampaamoiden, ravintoloiden, toimistojen ja urheiluhallien toimitilat laadukkaalla jäljellä ja asiakkaan työohjeen mukaan. Jotta tilat pysyvät siistinä, toteutetaan toimitilasiivous säännöllisesti, asiakkaan toivomalla rytmillä.

porrassiivous
Porrassiivous: Porras- ja rappusiivoukset ammattitaidolla! Porrassiivous hoidetaan samaan aikaan mahdollisimman tehokkaasti ja huomaamattomasti, jotta kiinteistön asukkaat voivat keskittyä päivittäiseen elämäänsä siisteissä ja puhtaissa tiloissa.
Lattioidenvahaus
Ravintolasiivous ja myymäläsiivous: Ravintolasiivous ja myymäläsiivous ammattitaidolla ja laadukkaasti. Kiinnitämme aina erityistä huomioita turvallisuusmääräyksiin, kuten esimerkiksi elintartarviketurvallisuuden standardeihin.
Lattioidenvahaus
Ikkunanpesu: Suoritamme ikkunan puhdistukset ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä onnistuu myös vaativampien kohteiden ikkunanpesu; käytämme tarvittaessa apuvälineinä nostureita.
ikkunanpesu
Lattian vahaus ja erikoispesut: Vaativamman kohteen lattian pesu ja vahaus ei onnistu kotikonsteilla, vaan työ suoritetaan ammattilaisille tarkoitetuilla välineillä ja pesuaineilla, jotka pureutuvat sellaiseenkin likaan johon muut keinot eivät tehoa. Lattiapesujen kohteena voivat olla esimerkiksi laitokset ja julkiset tilat, tai esimerkiksi muuton tai remontin jälkeen pesun ja käsittelyn tarpeessa oleva pinta.
remonttisiivous

Suursiivous: Suursiivous voi kattaa kaiken, mitä asiakas haluaa. Pintojen puhdistamisen lisäksi se voi sisältää esimerkiksi ikkunoiden pesun, lattioiden vahauksen, seinien ja kattojen puhdistuksen tai tekstiilien pesun. Vastaamme tarjouspyyntöihin nopeasti ja pääsemme toteuttamaan suursiivouksen jopa viikon varoitusajalla.

ikkunanpesu
Ylläpitosiivous: Ylläpitosiivous on nimensä mukaisesti siisteyden ylläpitämistä. Kun tiloissa toteutetaan säännöllisin väliajoin laajempi ja kattavampi perussiivous, siisteyttä on tämän jälkeen helppo ylläpitää eikä perussiivousta tarvitse tehdä niin usein.
Lattioidenvahaus
Desinfiointisiivous: Puhdistamme siivottavan kohteen kaikki kosketuspinnat ensin huolellisesti yleispesuaineella ja kertakäyttöisillä siivousliinoilla. Tämän jälkeen samat pinnat puhdistetaan vielä desinfioivalla aineella. Koronasiivouksen jälkeen työskentelyä voidaan jatkaa turvallisesti, vaikka tilassa olisi ennen siivousta ollut koronalle altistunut henkilö.

Ansök till Palvelut

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.