TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Sopimussiivoukset ja muut siivouspalvelut

Asennesiivous Oy tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Hoidamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä yrityssiivous, toimistosiivous, ikkunanpesu, yksittäinen muuttosiivous tai säännöllinen pitkäaikaisempi sopimussiivous. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

Kotisiivous: Kotisiivouksen laajuus ja aikataulu sovitaan joustavasti asiakkaan kanssa. Normaalin kotisiivouksen yhteydessä hoidamme tarvittaessa myös tekstiilien puhdistukset; käytössämme on tarvittavat koneet ja oikeanlaiset pesuaineet niin mattojen, tuolien kuin sohvienkin pesuun.

Muuttosiivous: Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi muuttosiivous on parasta tehdä silloin, kun tila on tyhjä. Uuteen kotiin muuttaessa tehtävä siivous on yleensä perussiivousta kattavampi, ja sen laajuudesta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa.

Toimistosiivous: Siivoamme isot ja pienet toimistotilat ammattitaidolla. Sopimussiivouspalvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveita vastaavaksi huomioiden samalla tilan ominaisuudet ja käyttötarkoitus. Puhtaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun.

Porrassiivous: Porrassiivoukset ja rappusiivoukset ammattitaidolla! Porrassiivous hoidetaan samaan aikaan mahdollisimman tehokkaasti ja huomaamattomasti, jotta kiinteistön asukkaat voivat keskittyä päivittäiseen elämäänsä siisteissä ja puhtaissa tiloissa.

Ravintola- ja myymäläsiivous: Ravintolasiivous ja myymäläsiivous ammattitaidolla ja laadukkaasti. Kiinnitämme aina erityistä huomioita turvallisuusmääräyksiin, kuten esimerkiksi elintartarviketurvallisuuden standardeihin.

Remonttisiivous: Remonttisiivous pitää sisällään kaiken remontin aiheuttaman pölyn ja lian poistamisen tiloista asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä löytyy tarvittava ammattitaito ja välineet hienojakoisen pölyn poistamiseen ja haastavienkin pintojen puhdistamiseen.

Ikkunanpesu: Suoritamme ikkunanpesut ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä onnistuu myös vaativampien kohteiden ikkunanpesu; käytämme tarvittaessa apuvälineinä nostureita.

Lattian erikoispesut ja vahaukset: Vaativamman kohteen lattian pesu ja vahaus ei onnistu kotikonsteilla, vaan työ suoritetaan ammattilaisille tarkoitetuilla välineillä ja pesuaineilla, jotka pureutuvat sellaiseenkin likaan johon muut keinot eivät tehoa. Lattiapesujen kohteena voivat olla esimerkiksi laitokset ja julkiset tilat, tai esimerkiksi muuton tai remontin jälkeen pesun ja käsittelyn tarpeessa oleva pinta.

Ansök till Palvelut

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.