TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Ylläpitosiivous

toimistosiivous

Aina puhtaat tilat

Me pidämme tilasi puhtaina, raikkaina ja edustavina säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Teemme työmme oikealla asenteella, mikä näkyy niin henkilöstössämme kuin myös työmme jäljessä. Toteutamme siivoukset asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi kauppakeskuksiin, myymälöihin, ravintoloihin ja erilaisiin toimistotiloihin. Valitse Asennesiivous! Toimimme alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Mäntsälä ja Lahti. Täytä sitomaton tarjouspyyntölomake, niin etsitään sinulle paras ratkaisu!

Näin ylläpitosiivous toteutetaan

  • Laadimme asiakkaan kanssa työohjeen, joka sisältää siivousmenetelmät, aikataulut ja muut yksityiskohdat aina asiakkaan tarpeen mukaan
  • Valitsemme ja koulutamme kohteeseen oman siivoojan sekä hänelle tuuraajan
  • Tuomme paikan päälle asiakkaan kanssa valitut, laadukkaat siivousvälineet ja pesuaineet
  • Toteutamme säännöllistä ylläpitosiivousta työohjeen mukaan, hyvällä asenteella ja korkealla ammattitaidolla

Mitä ylläpitosiivous on?

Ylläpitosiivous on nimensä mukaisesti siisteyden ylläpitämistä. Kun tiloissa toteutetaan säännöllisin väliajoin laajempi ja kattavampi perussiivous, siisteyttä on tämän jälkeen helppo ylläpitää eikä perussiivousta tarvitse tehdä niin usein. Kun tilat pysyvät raikkaina ja siisteinä, antaa se myös yrityksestä positiivisen mielikuvan. Siivouksen hinta perustuu tilan kokoon, siivousten tiheyteen ja asiakkaan työohjeeseen. Toimistotiloissa yleensä alle 200 m2:n tilat siivotaan kerran viikossa, alle 300 m2:n tilat kaksi kertaa viikossa, 500 m2:n tilat kolme kertaa viikossa ja tuhannen neliön tilat joka päivä. Ravintoloissa ja kahviloissa on suositeltavaa siivota joka päivä kohteen koosta riippumatta.

Turvallisuuden tunnetta ja luottamusta

Me pidämme puhtautta yllä asiakkaan tiloissa annettujen työohjeiden mukaan. Teemme jokaisella siivouskäynnillä parhaamme, jotta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että työ tehdään myös jatkossa hyvin. Luottamus on meille kaiken keskiössä. Henkilökuntamme on edustavaa, siististi pukeutuvaa ja asiallisesti käyttäytyvää. Tämä on tärkeä osa toimintaamme.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää

Me toimimme aina asiakkaamme ehdoilla, jotta tiloja hoidetaan juuri siten, kuin asiakas toivoo. Vastaamme tarjouskyselyihin nopeasti ja pääsemme myös aloittamaan työt nopealla aikataululla. Jos haluat kumppaniksi joustavan ja luotettavan siivousalan moniosaajan Helsingin, Espoon, Vantaan, Lahden tai Mäntsälän seudulta, ota yhteyttä Asennesiivoukseen. Olemme perheyritys, joten teemme tätä työtä sydämellämme!

Ansök till Ylläpitosiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.