TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


SIIVOUSTA ASENTEELLA LAHDESSA

YRITYSSIIVOUS & SOPIMUSSIIVOUS – LAHTI

Tarjoamme ammattitaitoisia ja monipuolisia siivouspalveluita Lahden alueella. Me Asennesiivous Oy:llä toteutamme jokaisen siivouksen vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Asiakaspalvelumme kulmakiviä ovat asiakasystävällisyys, tinkimättömyys siivouksen laadusta ja mukautuvaisuus asiakkaidemme toiveisiin. Siivoamme toimistot, porraskäytävät, leipomotilat, korjaamotilat, urheiluhallit, koulut, kuntosalit, hotellit, pankit, kaupat, tehtaat, ravintolat ja kahvilat. Meiltä onnistuu niin jatkuva ylläpitosiivous kuin yksittäiset räätälöidyt siivouspalvelut.

SÄÄNNÖLLINEN YLLÄPITOSIIVOUS

Mikäli etsit säännöllisesti tapahtuvaa siivousta tai ylläpitosiivousta tilojesi siisteyden varmistamiseksi, paras vaihtoehto on laatia kanssamme siivoussopimus. Siivoussopimuksen laajuus sekä aikataulut sovitaan aina asiakkaan toiveiden ja tilan tarpeiden mukaan. Säännöllinen ylläpitosiivous voidaan sopia tehtäväksi kerran päivässä, viikossa tai vaikka kuukaudessa.

MONIPUOLISET SIIVOUSPALVELUT

Tarjontaamme kuuluu useita eri siivouspalveluita, jotta voisimme tuottaa ammattitaitoisia palveluita useammalle asiakkaalle ja useita palveluita samalle asiakkaalle täyden palvelun takaamiseksi. Mikäli tarvitsette esimerkiksi yksittäistä vaikeissa olosuhteissa sijaitsevien ikkunoiden pesua, yritystilojen tai liiketilojen siivousta, on meillä tarjota teille tarpeitanne vastaava siivouspalvelu. Jo valmiiksi monipuolisten siivouspalveluiden lisäksi jokainen siivouspalvelu räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Joustavuuden avulla pyrimme varmistamaan asiakkaidemme tyytyväisyyden.

SIIVOUSTA EKOLOGISESTI

Pyrimme siivoamaan ekologisesti, Suomea ja luontoa kunnioittaen. Tähtäämme kotimaisten ja ympäristömerkittyjen pesuaineiden käyttämiseen. Tämän lisäksi otamme huomioon asiakkaidemme toiveet pesuaineista ja siivousvälineistä.

PANOSTUS SIIVOUKSEN LAATUUN

Me Asennesiivous Oy:llä toimimme tavoitteenamme tarjota yksilöllisen, juuri asiakkaamme yritykselle räätälöidyn siivouspalvelun. Olemme aina valmiita asiakkaitamme varten, ja yhteydenpitomme on henkilökohtaista ja nopeaa.

Keskitymme työssämme laatuun, huolellisuuteen ja asiakasystävällisyyteen, olipa kyseessä sitten toimistosiivous, liiketilasiivous, ravintolasiivous, myymäläsiivous, muuttosiivous, yrityssiivous, porrassiivous tai vaikka yksittäinen remonttisiivous, ikkunoiden pesu, lattioiden erikoispesu tai vahaus. Jotta siivouspalvelumme olisi aina ajan tasalla, lisäkoulutamme aina tarpeen vaatiessa jo valmiiksi ammattitaitoisia työntekijöitämme. Jos minkäänlaisia poikkeamia ilmenee, tartumme asiaan heti ja korjaamme tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Meille Asennesiivous Oy:llä huolellisella työllä saatu tyytyväinen asiakas on kunnia-asia.

Voitte ottaa yhteyttä ja kertoa yrityksenne siivoustarpeista tarkemmin. Toimimme alueella Lahti sekä muu Etelä-Suomi pääkaupunkiseudun lisäksi. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva siivouskokonaisuus!

Ansök till Lahti

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.