TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


YRITYSSIIVOUS MÄNTSÄLÄ

 

Me Asennesiivous Oy:llä tarjoamme Mäntsälän alueella monipuolisia ja ammattitaitoisia siivouspalveluita. Keskitymme laadukkaasti alusta loppuun tehdyn työn lisäksi henkilökohtaiseen ja asiakasystävälliseen palveluun.

Tarvitsetteko liiketilaanne ammattitaitoista siivousta? Onko lattianne erikoispesun ja vahauksen tarpeessa? Olisiko teillä tarvetta pestä ikkunoita, jotka ovat vaativissa korkeuksissa?

Teemme jokaisen siivouspalvelumme samanlaisella tarkkuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä sitten yrityssiivous, liiketilasiivous, ravintolasiivous, porrassiivous, toimistosiivous, myymäläsiivous, muuttosiivous, remonttisiivous tai vaikka yksittäinen ikkunoiden pesu. Meidän kauttamme saatte yksittäisten siivouspalveluiden lisäksi myös pitkäaikaiset ja säännölliset ylläpitosiivoukset.

ASIAKKAIDEN TYYTYVÄISYYS

Meille Asennesiivous Oy:llä asiakastyytyväisyys on ykkösprioriteetti. Voidaksemme taata asiakkaillemme laadukkaan siivouspalvelun, kiinnitämme huomiota niin työvälineisiin ja pesuaineisiin kuin henkilökunnan valintaan ja koulutukseen. Varmistaaksemme siivouspalveluidemme tarkkuuden ja viimeisimmän tieto-taidon, lisäkoulutamme tarpeen vaatiessa jo ammattitaitoisia työntekijöitämme. Näin pyrimme varmistamaan käyttämiemme siivousmenetelmien sopivuuden kulloinkin kyseessä olevaan työhön ja kohteeseen.

SÄÄNNÖLLINEN YLLÄPITOSIIVOUS

Etsittekö tietyin väliajoin tehtävää siivousta puhtauden ylläpitämiseksi? Voitte laatia kanssamme siivoussopimuksen, jonka määrittelemme yhdessä toiveiden ja siivottavan tilan tarpeiden mukaan. Voimme tehdä säännöllisen ylläpitosiivouksen esimerkiksi päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Sopimussiivouksen aikataulutus ja siivouksen laajuus käydään aina tapauskohtaisesti läpi asiakkaan kanssa.

MONIPUOLISET SIIVOUSPALVELUT

Jotta täyttäisimme asiakkaan tarpeet, meillä on tarjota useita eri siivouspalveluita. Mikäli tarvitsette yksittäisen lattioiden erikoispesun ja vahauksen tai vaikka remonttisiivouksen remontin tuoman pölyn ja lian poistamiseen, meillä on tarjota teille aina tarpeeseenne sopiva palvelu. Siivotessamme panostamme puhtauden lisäksi asiakasystävälliseen palveluun, siivouksen samanaikaiseen tehokkuuteen ja huomaamattomuuteen sekä esimerkiksi ravintolasiivouksissa tärkeisiin turvallisuusmääräyksiin, kuten elintarviketurvallisuuden standardeihin.

SIIVOUS EKOLOGISESTI

Me Asennesiivous Oy:llä pyrimme siivoamaan luontoa kunnioittaen. Tähtäämme kotimaisten ja ympäristömerkittyjen pesuaineiden käyttämiseen mahdollisuuksien mukaan. Siivousaineiden ekologiset valinnat parantavat myös sisäilman laatua ympäristöystävällisyyden lisäksi.

YKSILÖLLINEN SIIVOUSPALVELU

Varmistaaksemme asiakkaiden tyytyväisyyden, jokainen siivouspalvelu räätälöidään vastaamaan tarpeita ja toiveita. Mikäli ette ole löytäneet valikoimastamme etsimäänne siivouspalvelua, ottakaa meihin yhteyttä ja kertokaa tarpeistanne. Asennesiivous toteuttaa toiveitanne vastaavan siivouksen. Tarvitsette sitten yksittäistä siivouspalvelua tai pitkäaikaisempaa ylläpitosiivousta – me hoidamme aina siivoukset oikealla asenteella!

Voitte ottaa yhteyttä ja kertoa yrityksenne siivoustarpeista tarkemmin. Toimimme alueella Mäntsälä sekä muu Etelä-Suomi pääkaupunkiseudun lisäksi. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva siivouskokonaisuus!

Ansök till Mäntsälä

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.