TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Muuttosiivous sujuvasti ja tehokkaasti

muuttosiivous helsinki

muuttosiivous

Hinta

Täyttäkää lomake ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 25 € / h + alv.

Tilaa

Muuttosiivous vankalla kokemuksella

Muuttosiivous tehokkaasti ja vankalla ammattitaidolla! Hoidamme tilan siivouksen ennen muuttoa tai sen jälkeen; parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi muuttosiivous on parasta tehdä silloin, kun tila on tyhjä. Uuteen kotiin muuttaessa tehtävä siivous on yleensä perussiivousta kattavampi, ja sen laajuudesta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Vaikka tila olisi edellisen asukkaan jäljiltä siivottu, halutaan tilojen puhtaus monesti varmistaa lisäsiivouksella. Palvelemme asiakkaita kaikenkokoisten tilojen muuttosiivouksissa aina pienemmistä huoneistoista suurempiin liiketiloihin, ja kaikkea siltä väliltä.

Ammattitaito näkyy työn laadussa

Pidämme kiinni siitä, että muuttosiivous tehdään laadukkaasti alusta loppuun. Koska kiinnitämme käyttämiemme työvälineiden ja pesuaineiden lisäksi erityistä huomioita henkilökuntamme valintaan ja koulutukseen, voimme tarjota teille viimeistä piirtoa myöten laadukkaan palvelun. Lisäkoulutamme tarvittaessa myös palveluksessamme jo olevia ammattilaisia ja näin varmistamme, että käyttämämme siivousmenetelmät ovat ajan tasalla ja sopivat parhaalla mahdollisella tavalla kulloinkin kyseessä olevaan kohteeseen ja työhön. Jos asettamissamme laatukriteereissä ilmenee mitä tahansa poikkeamia, tartumme asiaan heti ja korjaamme tilanteen. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!
 

Asiakasystävällinen palvelu

Laadukkaan työskentelyn ja lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun ja sujuvaan yhteydenpitoon. Olemme tinkimättömiä kun palkkaamme ja koulutamme uusia työntekijöitä; asiakaslähtöisen ja laadukkaan siivouspalvelun ytimessä on oikealla asenteella varustettu osaava ja luotettava henkilökunta. Jokainen työ on meille tärkeä ja hoidamme jokaisen yksittäisen muuttosiivouksen samalla ammattitaidolla ja huolellisuudella. Haluamme olla tunnettuja paitsi hyvästä työn lopputuloksesta, myös ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustamme ja reippaasta asenteestamme. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!

Työvälineet & pesuaineet

Käytössämme on aina tilanteen vaatimat tarkoituksenmukaiset välineet ja pesuaineet. Meiltä löytyy tarvittava välineistö vaativienkin kohteiden siivoukseen, sekä tietämys ja valikoima jokaiselle pintamateriaalille parhaiten soveltuvista pesuaineista ja menetelmistä. Pyrimme käyttämään ensisijaisesti ekologisia ja kotimaisia pesuaineita, ja huomioimme tietenkin myös asiakkaan toiveet pesuaineiden valinnassa.

muuttosiivous

Ansök till Muuttosiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.