TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


SIIVOUS LIIKEKESKUKSISSA JA TOIMISTOISSA ESPOOSSA

Hallinnoitteko tai vastaatteko toimitilojen tai liikekeskusten siisteydestä? Tilojen siisteys ja puhtaus ovat avainasemassa yhteistyökumppanien, työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyden kannalta. Siisteissä tiloissa on mukava työskennellä ja toimia!

Asennesiivous Oy on täyden palvelun siivousliike, jonka kokenut henkilöstö on koulutettu pitämään huolta yrityksenne tiloista huomioiden siivouksen laatu, palvelun tehokkuus ja asiakkaan tyytyväisyys.

TUOTAMME ASIAKKAALLE HYÖTYÄ

Asennesiivous Oy: palvelukonsepti sisältää mm. seuraavaa

  1. Siivouspalveluiden lisäksi toimitamme lisäpalveluja, jotka sopivat juuri teidän yrityksellenne.
  2. Tilaukset vastaanotetaan ja käsitellään nopeasti.
  3. Palvelujen korkean laadun toteuttaa koulutettu, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme. Mikään siivoukseen liittyvä haaste ei ole meille liian suuri!
  4. Asiakkaana tarjoamme sinulle taloudellista hyötyä. Siivouspalvelumme sisältää kaiken tarvittavan, kuten siivousaineet ja välineet, vakuutukset ja työnjohdon.

TARJOAMME LAADUKASTA SIIVOUSPALVELUA

Asennesiivouksessa panostetaan ympäristöystävällisiin siivousaineisiin ja henkilöstön koulutukseen. Me osaamme huolehtia arvokkaista materiaaleista käyttämällä moderneja toimitilojen siivousmenetelmiä.

”Siivous on ammattitaitoa vaativaa työtä. Epäpätevä siivoushenkilöstö tekee enemmän virheitä, ei osaa hyödyntää moderneja siivousmenetelmiä, ei tiedä miten siivota oikein arvokkaita materiaaleja. Tämä saattaa johtaa jopa siihen, että esimerkiksi lattiamateriaaleja joudutaan uusimaan paljon arvioitua aikaisemmin”.

Suoritamme kaikki työtehtävät samanlaisella huolellisuudella. Yrityksemme tarjoaa palveluja Etelä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Meiltä onnistuu niin yksittäinen suursiivous, kuin säännöllisiä toimitilojen siivous.

Palvelun hinta määräytyy tilatyypin, neliöiden ja asiakkaan toiveiden perusteella. Palvelumaksu kattaa kaikki ylläpitosiivoukseen kuuluvat puhdistusaineet, välineet ja koneet sekä tarvittavat vakuutukset.

Haluatko lisää tietoa Asennesiivouksen siivouspalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja voimme keskustella toiveistanne.

Ansök till Siivous liikekeskuksissa ja toimistoissa

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.