TARJOUSPYYNTÖ
[contact-form-7 404 "Not Found"]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

TOIMITILOJEN SIIVOUS JÄRVENPÄÄSSÄ

Kuinka tärkeää osaa siisteys merkitsee yritysten toimitilojen viihtyisyyden kannalta? Asiakkaiden huonot kokemukset siivoukseen ja palveluun liittyen perustuvat tosiasioihin. Saniteettitilojen hygienia on erittäin tärkeää ja välttämätöntä. Toimitilojen välilasit on pyyhittävä, hanat kiillotettava, pölyt poistettava lattioilta.

Toimitiloissa, jotka ovat siistit, on miellyttävämpää työskennellä ja solmia sopimuksia mahdollisten asiakkaiden kanssa. Mitä mieltä sinä olet? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa ottaa yhteyttä Asennesiivoukseen ja tarkastaa siivous hinta.

Siivousliike Asennesiivous siivoaa erityyppisiä tiloja päivittäin, teemme mm. suursiivouksia, remonttisiivouksia, ikkunanpesuja vaativissakin asiakaskohteissa. Olemme toimintamme aikana oppineet käyttämään ammattimaisia siivousmenetelmiä ja välineitä, turvallisia pesuaineita, pystyäksemme takaamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

TARJOAMME HYÖTYJÄ JA PALVELUA

Haluatko tutustua sitoumuksetta Asennesiivouksen palveluihin?

  • Kaikki siivouspalvelut on hinnoiteltu kilpailukykyisesti.
  • Kaikille sopimusasiakkaille mahdollisuus tilata erikoishinnoiteltuja lisäpalveluja.
  • Takaamme siivous työn korkean laadun.
  • Monivuotinen kokemus työstä ja satoja tyytyväisiä asiakkaita.

Siivousyrityksenä Asennesiivous tekee päivittäisten toimitilasiivousten tueksi myös lattioiden peruspesut ja vahaukset, ikkunanpesut, kalusteiden puhdistukset ym.

Tilatessaan toimitilojen ylläpitosiivouksen Asennesiivoukselta, saat asiakkaana tehokasta siivous palvelua ja puhtaat lattiat, pölyttömät työpöydät, siistit wc-tilat, siivotun keittiön. Huolehdimme myös wc ja käsipaperin tilauksista ja täytöistä. Ja hinta on kohdillaan!

Siivous palvelujen hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten tilojen neliöt, montako kertaa viikossa siivotaan, tehtävät työt ja mitä halutaan saavuttaa. Hinnoittelu on aina asiakas kohtainen.

Haluatko lisää tietoa Asennesiivouksen siivous palvelusta? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja voimme keskustella toiveistanne.

Me haluamme erottua muista siivousliikkeistä!

Tilaa toimitilasiivous eli toimitilojen siivous Järvenpää ja ole meihin yhteydessä!

Ansök till Toimitilojen siivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vill du att vi ringer upp dig?

[contact-form-7 404 "Not Found"]