TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Lisäpalveluita

lisäpalveluita liittyen

Siivousyritys Asennesiivous Oy tarjoaa edullisia hintoja erilaisten tilojen siivoukseen. Tämän lisäksi Asennesiivous Oy suorittaa paljon lisäpalveluita liittyen siivoukseen, kuten mattojen vuokraus ja käsipaperitelineiden vaihto. Tämä vaihtoehto antaa mahdollisuuden työskennellä pitkän aikaan saman siivousyrityksen kanssa.

Muita lisäpalveluita:

Meidän kauttamme voitte myös tilata saniteettitarvikkeet, esimerki, paperit, saippuat sekä niihin tarvittavat annostelijat ja telineet edullisesti hinnastomme mukaan: Katrin, Tork, Lambi.
Samoin voimme suunnitella ja tilata Lindsrtömin vaihtomatot teidän tarpeidenne ja tilojenne mukaan.
Kaikki mitä tarvitsette voimme yhdistää ylläpitosiivouksen laskutukseen, näin ollen teidän tarvitsee huolehtia vain yhdestä laskusta.

Yhteistyön hyöty

 • Tilatessanne meiltä palveluja, te saatte itsellenne rauhan. Asennesiivous Oy:n työntekijät hoitavat nopeasti tilauksen, minkä jälkeen tuotteet toimitetaan sovittuun aikaan ja paikkaan.
 • Siivouksen laatu. Kyllä, jokainen osaa siivota oikein, mutta kaikki eivät osaa tehdä sitä nopeasti ja hyvin. Siksi, jos olette kiinnostuneita ammattilaisuudesta, niin tehkää päätös kääntyä meidän puoleemme.
 • Taloudellinen säätäminen. Siivouspalveluiden tilaaminen tuottaa myös materiaalista hyötyä, sillä teidän ei tarvitse etsiä pysyvää työntekijää, maksaa hänelle joka kuukausi palkkaa, miettiä verojen maksua ja huolehtia tarvittavista siivoustarvikkeista. Me huolehdimme kaikki valmiiksi.
 • Joitain siivouksia koti- tai toimitiloissa, valmistautumattoman ihmisen on mahdotonta tehdä. Siivousyrityksen ammattilaiset tekevät nämä puolestasi.

Keitä me olemme?

Nykypäivänä siivousyrityksiä on todella paljon ja on vaikeaa erottua niistä. Mutta me tiedämme miten tehdä tämä. Asennesiivouksen menestyvä 12 vuoden ura on onnistunut sen takia, että meillä on henkilökohtainen lähestymistapa jokaiseen asiakkaaseen. Näin me toimimme:

 • Jokainen siivouskohde on erityinen. Kun saamme tilauksen me tarkasti tutkimme alueen ja laadimme palvelusuunnitelman. Ei ole väliä, että onko kyseessä yksityistalo, asunto, toimitila tai iso liikeyritys.
 • Mahdollistamme palvelusuunnitelman muutokset. Me tiedämme, että voi tulla erilaisia tapauksia, ja työntekijämme ovat valmiita sopeutumaan niihin.
 • Meillä on käytössämme aina paljon erilaisia koneita, pesuaineita sekä kertakäyttömateriaaleja.

Työskentelyn vaiheita

 1. Jättäkää hakemus verkkosivullemme nimen ja yhteystietojen kanssa.
 2. Sopikaa käynnistä siivouskohteessa henkilökuntamme kanssa.
 3. Toimitilojen kiertäminen ja palvelusuunnitelman hyväksyminen.
 4. Maksu.

Tärkeää! Kun työskentelemme kemikaalien kanssa suosimme ekologisesti turvallisia aineita. Soittakaa meidän puhelinnumeroomme tai jättäkää hakemus – me otamme teihin yhteyttä ja voimme yhdessä sopia yksityiskohdista.

Ansök till Lisäpalveluita

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä

Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.