TARJOUSPYYNTÖ

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla

Löysin Asennesiivouksen

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännöt.


Please leave this field empty.


Remonttisiivous sujuvasti

remonttisiivous helsinki

remonttisiivous

Hinta

Täyttäkää lomake ja me otamme teihin yhteyttä
Alkaen 25 € / h + alv.

Tilaa

Remonttisiivous ammattitaidolla

Meiltä remonttisiivous sujuvasti! Remonttisiivous pitää sisällään kaiken remontin aiheuttaman pölyn ja lian poistamisen tiloista asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä löytyy tarvittava ammattitaito ja välineet hienojakoisen pölyn poistamiseen ja haastavienkin pintojen puhdistamiseen.

Remonttisiivous tehokkaasti ja huolellisesti

Huolellisesti toteutettu remonttisiivous edellyttää, että remontista auheutuvien pölyhaittojen siivoukseen käytetään täsmälleen oikeanlaisia työvälineitä. Tavallisen kotitaloudessä käytössä olevan imurin suodatuskyky ja puu- ja betonipölyn kestävyys ovat yleensä sen verran heikkoja, että se puhaltaa imuroidun pölyn takaisin huoneilmaan. Meiltä löytyy tarvittavat välineet hienojakoisen pölyn poistamiseen niin, että siivouksen jälkeen puhdasta on pintojen lisäksi myös huoneilma. Käytämme aina ensisijaisesti mahdollisimman tehokkaita kotimaisia ja ympäristöystävällisiä pesuaineita, ja huomioimme tietenkin myös asiakkaan toiveet pesuaineiden valinnassa.

Asennesiivous palvelee

Laadukkaan työskentelyn ja lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun ja sujuvaan yhteydenpitoon. Olemme tinkimättömiä kun palkkaamme ja koulutamme uusia työntekijöitä; asiakaslähtöisen ja laadukkaan siivouspalvelun ytimessä on oikealla asenteella varustettu osaava ja luotettava henkilökunta. Jokainen työ on meille tärkeä ja hoidamme jokaisen yksittäisen remonttisiivouksen samalla ammattitaidolla ja huolellisuudella. Haluamme olla tunnettuja paitsi hyvästä työn lopputuloksesta, myös ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustamme ja reippaasta asenteestamme. Ota yhteyttä niin keskustellaan teille sopivasta remonttisiivouspalvelusta!


remonttisiivous

Ansök till Remonttisiivous

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yhteystiedot

Osoite: Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki, Suomi

Puh: 010 3222 830

Sähköposti: info@asennesiivous.fi

Y-tunnus: 0850016-5

Ota yhteyttä
Please leave this field empty.


Vill du att vi ringer upp dig?

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.