Milloin ikkunat ja lasipinnat on hyvä pestä?

Suositus on kerran vuodessa. Ilman epäpuhtaudet ja liikenteen aiheuttamat saasteet kiinnittyvät lasipinnalle ja pinttyvät vuosivuodelta lasiin kiinni. Joissakin tapauksissa tarvitaan kallista happopesua, jotta pinnat saadaan puhtaiksi ja kirkkaiksi uudelleen.

Ikkunapuitteiden ja ikkunalaudan pöly ja epäpuhtaudet kulkeutuvat tuuletuksen aikana sisätiloihin aiheuttaen allergikoille oireita. Myös remontin jälkeen ikkunapinnat kannattaa puhdistaa maalijäämistä ja pölystä.

Puhtaat ikkunat lisäävät valoisuutta ja tila näyttää siistimmältä.

Miksi kannattaa pyytää siivousyritys apuun?

Ikkunanpesu vaatii ammattitaitoa. Seuraavassa muutamia syitä miksi kannattaa pyytää ammattilainen apuun. Väärässä paikassa ei kannata säästää!

  • Työ suoritetaan korkealla. Ikkunoiden pesu on hankalaa ja vaarallista. Tämä on helppoa siivousyrityksen ammattilaisille, sillä heillä on siihen tarkoitettuja apuvälineitä.
  • Työn laatu. Laadukkaamman lopputuloksen saamiseksi pitää käyttää ammattimaisia apuvälineitä ja siivoustarvikkeita. Vain ammattilaiset osaavat käyttää niitä. Hyvin pestyt ikkunat pysyvät siistinä paljon kauemmin.
  • Säästyy aikaa ja työtä. Ikkunoiden pesu voi olla vaikeaa ja raskasta.

Miksi Asennesiivous?

Asennesiivouksessa on asenne kohdallaan!

  • 12 vuoden kokemus vaativista asiakaskohteista. Työntekijät auttavat erilaisissa ongelmatilanteissa ja ottavat huomioon kaikki asiakkaan toiveet
  • Ammattilaiset takaavat laadukkaan ikkunoiden pesun. Työnteon nopeus riippuu työntekijöiden ammattitaidosta ja osaamisesta. Asennesiivous Oy huolehtii työntekijöiden osaamisesta, jotta siivoustyöt suoritetaan laadukkaasti ja ajallaan
  • Suhtautumisemme siivoustyöhön – on tärkeää niin asiakkaille kuin henkilöstöllemme. Yrityksellemme asiakas ja hänen toiveensa ovat todella tärkeitä. Me suhtaudumme jokaiseen toiveeseen huolella ja teemme kaiken mahdollisimman oikein ja laadukkaasti.

Anna ammattilaisten suorittaa ikkunoiden pesu – säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – ja voit ihailla kauniita maisemia puhtaista ikkunoista!