Likaiset ikkunat estävät huomattavasti valon pääsyä sisätiloihin, mikä haittaa näkyvyyttä. Jotta tätä ei tapahtuisi, tulee lasipintoja pestä säännöllisesti ja laadukkaasti. Jos lasit ovat korkealla, tarvitaan ammattilaisten apua. Tällöin kannattaa kääntyä siivousyritysten puoleen, jotka tarjoavat ikkunoiden ja lasipintojen pesua.

Milloin pitää pestä ikkunat ja lasipinnat

Tämä pitää tehdä vähintään kerran vuodessa. Tämä on tarpeellista, jotta päivällä huoneessa olisi valoisaa ja huone näyttäisi siistiltä. Kun ikkunat ovat likaisia, tuuletuksen aikana pöly ja bakteerit joutuvat sisälle ja aiheuttavat haittaa terveydelle.  Sitä paitsi, ikkunat pitää myös pestä remontin jälkeen – pyyhkiä mahdolliset jäännökset maalista ja pölystä.

Miksi kannattaa kääntyä siivousyrityksen apuun

Tässä on muutamia syitä miksi ei kannata säästää ja yrittää pestä ikkunoita itse:

  • Työ suoritetaan korkealla. Ikkunoiden pesu on hankalaa ja vaarallista. Tämä on helppoa siivousyrityksen ammattilaisille, sillä heillä on siihen tarkoitettuja apuvälineitä.
  • Työn laatu. Laadukkaamman lopputuloksen saamiseksi pitää käyttää ammattimaisia apuvälineitä ja siivoustarvikkeita. Vain ammattilaiset osaavat käyttää niitä. Hyvin pestyt ikkunat pysyvät siistinä paljon kauemmin.
  • Säästyy aikaa ja työtä. Ikkunoiden pesu voi olla vaikeaa ja raskasta.

Miksi kannattaa valita meidän firma

Hyviä puolia työskentelyssä Asennesiivous Oy:n kanssa:

  • Meillä on paljon kokemusta – olemme työskennelleet jo 12 vuotta. Työntekijät auttavat erilaisissa ongelmatilanteissa ja ottavat huomioon kaikki asiakkaan toiveet.
  • Ammattilaiset takaavat laadukkaan ikkunoiden pesun. Työnteon nopeus riippuu työntekijöiden ammatillisuudesta. Meidän yrityksemme huolehtii työntekijöiden osaamisesta, jotta tilaukset suoritettaisiin laadukkaasti.
  • Suhtautuminen työhön – ei ole viimeinen asia listalla, joka on tärkeä asiakkaille. Meidän yrityksellemme asiakas ja hänen toiveet ovat todella tärkeitä. Me suhtaudumme jokaiseen toiveeseen huolellisesti ja yritämme tehdä kaiken mahdollisimman oikein ja laadukkaasti.

Antakaa ammattilaisten tehdä ikkunoiden pesu, säästäkää aikaa, työtä ja ihailkaa kauniita maisemia puhtaista ikkunoista!