Erilaisissa tiloissa ja toimistoissa arvostetaan yhä enemmän siistiä yleiskuvaa ja puhtautta.  Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään yrityksen tilojen viihtyvyydestä ja ”ulkoasusta” ja siitä, millaisen tunnelman se tuottaa tilojen käyttäjille, vaan kyse on myös kaikkien työntekijöiden ja asiakkaiden terveydestä huolehtimisesta!

Terveyskeskuksissa näkee julisteita, joissa kerrotaan, että kolmasosa kaikista ammattitaudeista, sairaspoissaoloista johtuu siitä, että tilojen ylläpitosiivous, perussiivous tehdään liian harvoin tai puutteellisesti. Sairastelu työpaikoilla ei johdu pelkästään pölystä, jota ihmiset hengittävät, vaan haittaa terveydelle aiheuttaa jokapäiväinen kontakti bakteerien kanssa. Esimerkiksi viimeisimmän biologisen tutkimuksen tuloksena selvisi, että tavallisessa näppäimistössä on 20 tuhatta kertaa enemmän bakteereja kuin WC tiloissa. Mieti, kuinka moni ihminen työskentelee päivittäin tietokoneen kanssa!

Toimiston siisteys on myös tärkeä yrityksen menestymistä ajatellen. Kuten tiedämme, siisti toimisto antaa hyvän ensivaikutelman. Tilojen siisteys kertoo myös, että yritys, yrittäjä suosii järjestystä kaikkialla, kuten myös työasioissa. Tällainen tapa johtaa yrityksen menestykseen.

Siivousfirma Asennesiivous Oy auttaa luomaan ja säilyttämään asiakkaan haluaman siivouksen laadun ja tilojen siistin ulkonäön. Me tarjoamme siivouspalveluita kattavasti, niin sopimussiivousta, ylläpitosiivousta toimistoille sisältäen kaikki isommatkin siivoukset ja suursiivouspalvelut.

Toimistojen perussiivous

Sopimussiivouksen lisäksi teemme kattavat suursiivouspalvelut

  1. Kuivan ja pinttyneen pölyn puhdistus siivous

Ammattilaisemme käyttävät ammattimaisia varusteita ja pesuaineita, jotka on tarkoitettu erilaisten pintojen käsittelyyn: kalusteet, ikkunalaudat, sisustuksen elementit, laitteet ja seinät. Jos tilat ovat juuri remontoituja, niin kaikki rakentamisesta aiheutunut pöly poistetaan.

  1. Kalusteiden ja pehmeiden pintojen puhdistus

Tekstiilejä sisältävät pinnat ja kalusteet, kuten tuolit, sohvat, matot pestään varovasti ja huolellisesti. Puhdistuksen jälkeen pinnat ovat raikkaat ja lähes pölyttömät.

  1. Lasipintojen pesu ja puhdistus: kyltit, ikkunat ja väliseinät

Haluamme kiinnitämme huomiota ikkunoiden ja lasiovien siisteyteen alusta alkaen. Tästä syystä niiden puhdistus on hyvä sisällyttää vuosittaiseen perussiivoussuunnitelmaan. Haluamme painottaa, että ASENNESIIVOUKSEN työntekijät eivät jätä lasi pintoihin valumia, naarmuja, läikkiä tai sormenjälkiä.

  1. Saniteettitilojen desinfiointi

Tässä prosessissa käytämme todella tehokkaita pesuaineita. Ammattilaisemme poistavat tarkoin valittujen puhdistusaineiden ja siivousmenetelmien avulla pienimmätkin epäpuhtaudet, jotta bakteerit eivät jatkossa aiheuttaisivat terveydelle haittoja.

  1. Toimistojen laitteiden ja lattioiden pesu, roskien vienti.

Laitteiden siivous suoritetaan käyttämällä vain turvallisia aineita, jotka poistavat lian varovasti, mutta tehokkaasti. Muistathan, että laitteiden puhdistus oikeaan aikaan, pitkittää niiden toimintavarmuutta ja ikää. Lattiapintojen puhdistus tehdään niille soveltuvilla aineilla ja koneilla. Lattiapintoja voidaan vahata tai kiillottaa tarpeen ja materiaalin mukaan