Erilaisissa tiloissa ja toimistoissa arvostetaan yhä enemmän puhtauden ylläpitoa. Kyse ei ole pelkästään yrityksen ulkonäön huolehtimisesta ja siitä, millaisen tunnelman se tuottaa muille yrittäjille, vaan kyse on myös kaikkien työntekijöiden ja asiakkaiden terveydestä huolehtimisesta!

Terveyskeskuksissa näkee useasti julisteita, joissa ilmoitetaan, että kolmasosa kaikista ammattitaudeista johtuvat siitä, että ei anneta tarpeeksi huomiota perussiivoukselle. Ja tämä ei johdu pelkästä pölystä, jota ihmiset hengittävät jokapäiväisesti. Suurimman haitan terveydelle aiheuttaa jokapäiväinen kontakti bakteerien kanssa. Viimeisimmän biologisen tutkimuksen tuloksena selvisi, että tavallisessa näppäimistössä on 20 tuhatta kertaa enemmän bakteereja kuin WC:den tiloissa. Kuvitelkaa, kuinka moni ihminen koskettaa näitä.

Sitä paitsi, toimiston siisteys on myös tärkeä yrityksen menestymistä ajatellen. Koska kuten tiedämme, siisti ulkonäkö tekee hyvän ensivaikutelman. Tilojen siisteys kertoo, että yrittäjä suosii järjestystä kaikkialla, kuten myös työasioissa. Tällainen tapa johtaa yrityksen menestykseen.

Siivousfirma ASENNESIIVOUS Oy auttaa säilyttämään yrityksen mallikkaan ja siistin ulkonäön. Me tarjoamme palveluita kaikenkattavista siivouksista toimistoille, alottaen ylläpitosiivouksesta käsittäen kaikki isommatkin siivoukset.

Toimistojen perussiivouksen perusvaiheen

Suursiivoukseen kuuluu:

1. Kuivan ja kostean pölyn siivous

Tässä meidän ammattilaiset käyttävät ammattimaisia varusteita ja aineita, jotka on tarkoitettu seuraavien pintamateriaalien käsittelyyn: kalusteet, ikkunalaudat, sisustuksen elementit, laitteet ja seinät. Jos tilat ovat juuri remontoituja, niin kaikki rakentamisesta tullut pöly poistetaan.

2. Kalusteiden ja pehmeiden pintojen pesu:

Tuolit, sohvat, pöydät, pörröiset tai litteät matot pestään varovasti ja huolellisesti. Tämän jälkeen kalusteet ilahduttavat raikkaudellaan.

3. Lasirakennelmien pesu: kyltit, ikkunat ja väliseinät.

Ikkunoiden ja lasiovien kuntoon kiinnitetään huomio jo ensimmäisellä vierailulla, siksi nämä elementit on tärkeä lisätä perussiivoukseen. Haluaisimme lisätä, että ASENNESIIVOUKSEN työntekijät eivät jätä pintoihin viiltoja, läikkiä tai sormenjälkiä.

4. Saniteettitilojen desinfiointi

Tässä prosessissa käytetään todella tehokkaita pesuaineita. Ammattilaiset poistavat pieniäkin epäpuhtauksia, jotta bakteerit eivät jatkossa aiheuttaisivat terveydelle haittoja.

5. Toimistojen laitteiden ja lattioiden pesu, roskan vienti.

Laitteiden siivous suoritetaan käyttämällä vain turvallisia aineita, jotka poistavat lian varovasti, mutta tehokkaasti. Muistakaa, että laitteiden puhdistus oikeaan aikaan, pitkittää laitteiden toimi-ikää. Lattiapintojen puhdistus tehdään niille soveltuvilla aineilla ja koneilla. Lattiapintoja voidaan vahata tai kiillottaa tarpeen ja materiaalin mukaan.