Toimisto siivouksen ohjeistus

Haluamme esittää tämän kysymyksen suoraan sinulle! Pitääkö edes keskustella siivouksen tärkeydestä toimistoissa?

Toimiston perussiivous – siisteys on tärkeä osa menestyvää yritystoimintaa. Toimiston sopimus- ja ylläpitosiivoukseen liittyy myös tiettyjä sääntöjä, joita on noudatettava, jotta asiakkaan haluama puhtaustaso toteutuu.

Tämän artikkelin tarkoitus ei ole antaa pelkästään informatiivista vastausta kysymykseen, vaan myös auttaa sinua tekemään omia päätöksiä toimistosiivouksen suhteen. Mielestämme siivoustason ylläpitäminen vaatii ammattilaisia ja ammattimaista siivousta, johon siivousfirma Asennesiivous Oy on sitoutunut – me noudatamme asiakkaan kanssa yhdessä asetettuja sääntöjä!

Toimiston siivouksessa tarvitaan järjestelmällisyyttä

Säännöllinen ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous tehdään periaatteella “ylhäältä alas”. Tämä tarkoittaa, että aluksi puhdistetaan pölyt kaikilta vaakasuorilta pinnoilta. Asiakkaan työntekijöiden suostumuksella tasopinnat, kuten pöydät ja työpisteet pyyhitään esimerkiksi tiettynä ennalta sovittuna päivänä.

Tietokeiden näytöt ym. puhdistamme sopimuksen mukaan käyttäen siihen tarkoitettuja siivousaineita ja liinoja. Ammattilaisten tehtävänä, on olla käyttämättä märkiä siivousliinoja ja poistaa pöly, haittaamatta laitteiden toimintaa.

Tämän jälkeen siivoamme kalusteet ja tekstiilipinnat (esim. matto) käyttäen tehokasta imuria.

Viimeinen vaihe on lattioiden moppaus, nihkeäpyyhintä tai kosteapyyhintä. Edellä mainitut tehdään auloissa, käytävissä, taukotiloissa, neuvottelutiloissa ja toimistoissa sekä wc ja saniteettitiloissa. WC-tilat siivotaan aina erityisen huolellisesti. Kaikki saniteettikalusteet sekä kosketuspinnat pyyhintään tarkasti. Myös pystypinnoilta poistetaan roiskeet ja tahrat.

Siivous lopetetaan viemällä roskat ulos, lajitteluohjeita noudattaen – sekä tarkastetaan työn jälki.

Asennesiivous Oy – yhteistyötä ja hyötyä asiakkaalle

  1. Kilpailukykyiset hinnat. Koulutettu henkilökunta. Tehokas tapa tuottaa siivouspalvelua. Omistajavetoinen ja vastuullinen organisaatio. Hankimme tuotteet tukkuhinnoilla. Näin toimimalla pidämme palvelumaksut, hinnat alhaisina.
  2. Siivousfirma Asennesiivous Oy säästää asiakkaan aikaa. Nopea toimitus ja reagointi.
  3. Meidät tavoittaa nopeasti ja helposti – vastaamme aina sähköposteihin ja puhelimeen. Lisää infoa numerosta: 010 3222 830.
  4. Korkeanlaatuinen työn jälki. Kaikki työntekijät perehdytetään huolellisesti kohde kohtaisesti. ASENNESIIVOUS Oy käyttää ammattimaisia siivousvälineitä ja pesuaineita