Toimistojen siivouksen säännöt

Pitääkö edes keskustella siivouksen tärkeydestä toimistoissa? Siisteys on tärkeä osa menestyvässä yrityksessä. Siksi tämä kysymys pitääkin tuoda esille eri tavalla. Mitä sääntöjä pitää noudattaa, kun suunnitellaan toimiston perussiivousta? Tämän artikkelin tarkoitus ei ole antaa pelkästään informatiivista vastausta, vaan myös auttaa sinua tekemään omia päätöksiä tämän suhteen.

Siisteyden tekemisen ja ylläpitämisen sellaisella tasolla, mitä toimistot ovat nyt, pystyvät tekemään vain ammattilaiset. Siivousfirma ASENNESIIVOUS Oy toteuttaa tarvittavat palvelut tilojen siivoamiseen, noudattaen asetettuja sääntöjä.

Erilaisia siivouksia

  1. Ylläpitosiivous aamuisin. Tämän voi suorittaa myös illalla, ajalla ei ole väliä. On yksi ehto – työntekijöitä ei ole paikalla. Tähän siivoukseen kuuluu roskien vienti, pintojen pyyhintä pölystä ja liasta sekä muut sovitut asiat.
  2. Toistuva perussiivous. Tätä siivousta tarvitaan, jotta saadaan puhdistettua hankalat paikat sekä huolelliseen ikkunoiden, lattioiden, toimistojen laitteiden ja pehmeiden kalusteiden siivoukseen.

Toimistojen siivouksen säännöt

Säännöllinen ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous tehdään periaatteella “ylhäältä alas”. Tämä tarkoittaa, että aluksi puhdistetaan pöly kaikista vaakasuorassa olevilta pinnoilta. Työntekijöiden suostumuksella pyyhitään heidän pöytänsä ja työpisteensä. Sitten on tärkeää arvioida oikein laitteiden määrä ja puhdistaa ne käyttäen siihen tarkoitettuja aineita ja liinoja. Ammattilaisten tehtävänä, on olla käyttämättä märkiä siivousliinoja ja poistaa pöly, haittaamatta laitteiden toimintaa.

Tämän jälkeen ammattilaiset aloittavat kalusteiden ja tekstiilipintojen (esim. mattojen) puhdistuksen. Tässä vaiheessa on tärkeä käyttää tehokasta imuria.

Viimeinen vaihe on lattioiden kostea pesu. Tämä tehdään sekä toimistoissa, että WC-tiloissa. WC-tiloissa pitää tehdä erityisen huolellinen siivous. Kaikki saniteettikalusteet sekä kosketuspinnat pyyhintään huolellisesti. Myös pystypinnoilta poistetaan roiskeet ja tahrat.

Prosessi lopetetaan viemällä roskat ulos, lajitteluohijeita noudattaen.

Yhteistyön hyötyjä

  1. Matalat hinnat. Hankimme tuotteet tukkuhinnoilla. Tällä tavalla voimme pitää hinnat alhaisina.
  2. Nopea tilauksen järjestely. Siivousfirma ASENNESIIVOUS Oy säästää aikaa.
  3. Koska vastaamme aina sähköposteihin ja puhelimeen. Lisää infoa saatte numerosta: 010 3222 830.
  4. Korkeanlaatuinen työ. Kaikki työntekijät perehdytetään huolellisesti kohde kohtaisesti. ASENNESIIVOUS Oy käyttää ammattimaisia siivousvälineitä ja aineita.