Onko kevätsiivouksen aika?

Auringon paiste ja lämpö ovat merkki keväästä – luonto herää talviunilta ja alkaa vihertää! Valo paljastaa myös muutakin – se tuo tullessaan haasteita siivoukseen. Ikkunalasit paljastavat todellisen kuntonsa, pöly näkyy pinnoilla entistä selvemmin, vahapinnat kiiltävät valoa vasten! Asiakkaiden ja työntekijöiden katse kiinnittyy tilojen siivoukseen, oli kyse sitten toimistoista, kauppakeskuksista, liikeyrityksistä.

On aika kevätsiivoukselle! On aika tilata suursiivous siivousyrityksestä – Asennesiivous Oy:ltä.

Miksi siivous vie paljon aikaa?

Siivous vaatii ammattitaitoa. Lika, tahrat, pöly on poistettava turvallisesti pintoja säästäen ja suojaten. Siivouksessa joudutaan käyttämään käsimenetelmiä, jotka ovat hitaampia suorittaa.

Esimerkkejä siivousyrityksemme palveluista

  • Pölyn poistaminen kaapeista, huonekaluista ja elektroniikasta
  • Pehmeiden huonekalujen, mattojen ja lattian puhdistus ja siivous
  • Ikkunoiden pesu
  • Peruspesu ja vahaus, kiillotukset

Meiltä saat ammattimaista siivouspalvelua! Ota yhteyttä!

Miten ammattilaiset toimivat?

Siivoojamme tulevat kohteeseen joko yksin tai ryhmässä. Jokaiselle asiakkaalle on nimetty oma siivooja, varahenkilö ja palveluesimies, jotka huolehtivat asiakkaan tyytyväisyydestä. Autopartio ja suursiivousyksikkö tukevat ja varmistavat, että siivous toteutuu esimerkiksi sairastapauksissa.

Kohteessa työhön ryhdytään heti. Koulutetut ammattilaiset tekevät erityisosaamista vaativat työt, esimerkkeinä lattioiden peruspesu ja vahaus, wc tilojen suursiivous, seinien pyyhintä, peilien ja välilasien pesu, ilmastointiventtiilien puhdistus, sälekaihtimien puhdistus, tietokonenäyttöjen puhdistustyöt, lamppujen imurointi, parkettien pesu ja kiillotustyö.

Ainoa asia, joka jää asiakkaan vastuulle on sopia Asennesiivouksen kanssa siivoussopimuksesta ja hyväksyä tarjous. Työntekijämme suorittavat kaikki sopimuksessa kuvatut työt itsenäisesti.

”Puhtaat ikkunat tekevät tiloista valoisammat ja pölyttömissä tiloissa on parempi hengittää”

Jos sinulle heräsi kysymyksiä asennesiivouksen siivouspalveluista, niin ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse niin autamme mielellämme.