Onko aika kevätsiivoukselle?

Kevät on aikaa, jolloin luonto herää talviunilta, rakkauden aikaa. Lämpimän sään tulo aiheuttaa myös halun siivota niissä tiloissa, joissa me, meidän kollegamme ja asiakkaamme viettävät paljon aikaa – toimistoissa, kauppakeskuksissa ja liikeyrityksissä.

Kylmät ajat loppuivat, joka tarkoittaa sitä, että aurinkoisia päiviä on enemmän, joka paljastaa kaikki lasipinnoilla olevat tahrat näkyviin. On aika tilata suursiivous siivousyrityksestä.

Miksi siivous vie niin paljon aikaa? 

Prosessi kaipaa:

  • Kaiken pölyn poistaminen kaapeista, huonekaluista ja elektroniikasta.
  • Pehmeiden huonekalujen, mattojen ja lattian siivous.
  • Ikkunoiden pesu.

Tästä syystä tulisi kääntyä siivousyrityksen puoleen.

Miten ammattilaiset toimivat?

Siivouspaikalle siivoojat tulevat ryhmässä. Jokainen alkaa tekemään omaa tehtäväänsä. Joku pesee ikkunoita, toiset siivoavat WC-tiloja ja osa siivoa toimistoja.

Toinen etu on se, että ammattilaiset tekevät työt, joissa tarvitaan erityisosaamista, esimerkiksi lattioiden peruspesu ja vahaus, Wc:den suursiivous, seinien pyyhintä, peilien ja välilasien pesu, ilmastointiventtiilien puhdistus, sälekaihtimien puhdistus, tietokonenäyttöjen puhdistustyöt, lamppujen imurointi, parkettien pesu ja kiillotustyö. 

Ainoa asia mitä teidän pitää tehdä Asennesiivous Oy:n työntekijöiden kanssa on sopia siivousehdoista ja hyväksyä tarjous. Meidän työntekijämme suorittavat kaikki sopimuksessa sovitut työt. Puhtaat ikkunat tekevät tiloista valoisammat ja huonekalut ilman pölyä luovat mukavuuden tunnetta. 

Siivouksen jälki säilyy pitkään. Jos teillä on vielä jotain kysyttävää, ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse ja saatte tarvittavat tiedot.